Callidora satilik char
Ultima Online0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Ultima Online
- Callidora satilik char
-
30-09-2019, 03:54:58Selam konumu acmadan once forum genel kurallarina ve ultima online bolum kurallarina baktim fakat acmamam icin bi kural goremedim. Varsa da affınıza sıgınıyorum. Dedigim gibi ultima online yi bazı nedenlerden dolayi bıraktıgım icin callidora adli sunucudaki 3 tane accountumu satiyorum toplu sekilde. Accountlarin icinde tamerinden craftina, pure magesinden warlock, warrior una hatta hirsiz charina tum skilller mevcuttur. Acclerin yaklasik olarak 250+ online sureleri vardir. İcindeki itemler doludur. Yani direk aldiginiz gibi birsey kasmadan oynayabilirsiniz. Serverda nick degistirme belgeleri oldugu icin nickinizi de degistirebilirsiniz. Karakterlerde yaklasik olarak 10 milyon gold + 100'den fazla magical silah( ki bunlar ss tir speardir katanadir kryys tir ve en dusugu +9 silahtır...) vardir.Dier itemleri saymama bile gerek yok(ewler,ozel itemler)...Serverin genel durumu hafta ici en az 140 player hafta sonu 300 350 player arasidir. Turkiyenin en iyi ilk 3 sunucusundan birisidir. Bu 3 acc'den toplam olarak talep ettigim ucret 150 ytldir. Baska yerde topic acmadim. Bu nedenle eger burda satildigi taktirde, Alacagim paranin %33.3 unu frmtr nin giderlerine bagislamak istiyorum. Yani 100 lira bana 50 lira frmtr ye yatiricaksiniz. Alacak olan varsa hayırlı olmasini diliyorum... Eger bu konu yasaksa da Mod larin affina sıgınıyorum ve editleyip silmelerini istiyorum. __________________