GTA GTA San Andreas - TrabzonSpor Mod
Oyun Serileri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Serileri
- GTA GTA San Andreas - TrabzonSpor Mod
-
30-09-2019, 03:49:19================================================== ====== ==============/// GTA San Andreas - TrabzonSpor Mod ============== ================================================== ====== - 2007 yılında "Grand Theft Auto San Andreas" adlı oyuna "GTA Trabzon City 2" diye bir mod yapmıştım. Bu mod cok sevilmişti sevilmeye de devam ediyor Modu indiren arkadaşların coğu benden "GTA Trabzon City 3"u yapmamı istediler ama ben 3.bolumunu GTA IV'ye yapmayı duşunduğum icin San Andreas'a yapamam. Cunku 1.bolumu "Vice City"ye 2.bolumu "San Andreas"a yaptım. 3.cusunu de "GTA IV"ye yapmayı duşunuyorum o yuzden 3.cusunu San Andreas'a yapamam ama sizleri uzmemek icin bu kucuk "TrabzonSpor" modunu yapmak istedim. Bakalım bu moddaki yeni ozelliklere, - Grove Street Families Cetesinin uc tane cete uyesinin ustu TrabzonSpor forması oldu ve diğer kalan şapka, pantolon vs... TrabzonSpor'a ozel olarak yenilendi, "Oyunda bende TrabzonSpor forması giymek istiyorum, niye groveli ceteler giyiyor, neden ben giyemiyorum" diyenler olmasın diye CJ'ye de aynen 2008/2009 sezon TrabzonSpor forması yapıldı. (Alttaki resme bibakınız) (Kurulum ve ayrıntılı bilgi modun icindeki "BeniOku!" dosyasında.) Kurulum ayriyeten videolu olarak anlatılmıştır. ================================================== ====== ================================================== ====== GTA San Andreas - TrabzonSpor Mod Download! [3.04 MB] http://www.4shared.com/file/82567359...TayfunKey.html ================================================== ====== __________________