Merhaba; Football Manager 2006'da bulunan ve bizzat kendim araştırmasını yaptığım incelemenin ilk bolumu sizlere yayınlıyorum. Bu bolumde daha cok Guney Amerika'daki genc yeteneklere ağırlık verdim. Fakat aralarında bir kac tane de bu kıta haricinde bulunan oyuncular da var. Burada oyuncuların en belirgin ozelliklerinden bahsettim. Bu en belirgin ozellikleri 17 ve 17'den yuksek olan ozellikleridir. Şimdi incelemeye gecelim: Maarten Stekelenburg: 22 Yaşında, Hollandalı Mevki: Kaleci Ucret: 4.6 Trilyon En Belirgin Ozellikleri: Elle kontrol, refleks, cesaret ve konsantrasyon Vitor: 20 Yaşında, Brezilyalı Mevki: Kaleci Ucret: 300 Milyar En Belirgin Ozelliği: Elle kontrol Polat Keser: 19 Yaşında, Turk Mevki: Kaleci Ucret: 50 Milyar En Belirgin Ozelliği: Bolge hakimiyeti ve konsantrasyon Leandro Gioda: 20 Yaşında, Arjantinli Mevki: SW,DC Ucret: 350 Milyar En Belirgin Ozelliği: Kafa, markaj, top kapma, pozisyon alma, hızlanma ve zıplama Waldo Ponce: 22 Yaşında, Şilili Mevki: SW,DC Ucret: 150 Milyar En Belirgin Ozelliği: Kafa, markaj, pozisyon alma, soğukkanlılık, onceden sezme ve dayanıklılık Ramiro Fassi: 23 Yaşında, Arjantinli Mevki: DC Ucret: 85 Milyar En Belirgin Ozelliği: Markaj, top kapma, kararlar ve saldırganlık Pablo Jerez: 22 Yaşında, Arjantinli Mevki: D/WBR Ucret: 375 Milyar En Belirgin Ozelliği: Pas, top kapma, uzun tac, cesaret, calışma oranı ve dayanıklılık Jamell Ramos: 23 Yaşında, Kolombiyalı Mevki: D/WBR Ucret: 875 Milyar En Belirgin Ozelliği: Markaj, penaltı, cesaret ve saldırganlık Jose Maria Calvo: 24 Yaşında, Arjantinli Mevki: D/WBRL Ucret: 1.2 Trilyon En Belirgin Ozelliği: Orta yapma, pas, teknik, top kapma, ilk temas, kararlar, konsantrasyon, takım oyunu ve calışma oranı Kilian Virviecas: 25 Yaşında, Kolombiyalı Mevki: D/WB/ML Ucret: 1.5 Trilyon En Belirgin Ozelliği: Frikikler, orta yapma, teknik, top surme, ilk temas ve hızlanma Mikko Manninen: 20 Yaşında, Finlandiyalı Mevki: AMR Ucret: 240 Milyar En Belirgin Ozelliği: Top surme, cesaret, kararlılık, konsantrasyon, takım oyunu ve calışma oranı Daniel Ludueña: 23 Yaşında, Arjantinli Mevki: AMRLC, FC Ucret: 450 Milyar En Belirgin Ozelliği: Pas, teknik, top surme, soz gecirme, hız ve hızlanma Sergio Daniel Aquino: 25 Yaşında, Paraguaylı Mevki: AMC Ucret: 1.4 Trilyon En Belirgin Ozelliği: Kafa, teknik, uzun şut, cesaret, soz gecirme, topsuz alan, calışma oranı ve hızlanma Léo Macaé: 22 Yaşında, Brezilyalı Mevki: AM/FC Ucret: 180 Milyar En Belirgin Ozelliği: Bitiricilik, ilk temas, kararlılık, konsantrasyon ve takım oyunu Maximiliano Bevaqcua: 25 Yaşında, Arjantinli Mevki: ST Ucret: 275 Milyar En Belirgin Ozelliği: Bitiricilik, kafa, soz gecirme, topsuz alan, calışma oranı ve hızlanma __________________