Mount blade warband devrim niteliğindeki mod
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Mount blade warband devrim niteliğindeki mod
-
30-09-2019, 03:26:00Oncelikle soyleyim download linki koymadım kitlerler diye google mount blade warband 1257 anno domini mod diye aratıp bulabilrsiniz oyun tamamen gercek avrupa haritası uzerinde oynanıyor yıl 1257 olduğu icin sanırım Turkler yok oyunda anadoluda bizanslar var kudusun oralar haclıların anlatılmaz yaşanır arkadaşlar kıbrıs istanbul v.s aklınıza gelebilecek heruturlu şehir var ve hepsinin mekanları değişik tek kotu yanı oyun inglizceye donuyor ama olsun savaş alanı ortama gore bildiğiniz ormandan tutun karlı alan collu alanlar cok gercekci yapılmış mod zaten 450mb yeni yukledim bende 10dan fazla krallık var ve mekanlar değişik+grafikler cok yuksek modlardan ricam konuyu silmeyin lutfen kilitleyin en azından Tekrar soyluyorum anlatılmaz yaşanır bir mod baştaki http yazan yeri birleştirin oyle indirin Kurulum:Mount blade warbandın kurulmuş olduğu klasorun icindeki modules klasorune yeni klasor oluşturun install yapın modu sonra oyuna girerken mod secme yerine gelin native yazcak orayı klasorun adıyla değiştirin eğer modu doğru bir şekilde kurduysanız olmuştur eğer yapamazsanız cevrenizden yardım alın gercekten mount bladein yapımcısı yapsa bu kadar yapamazdı Not:Oyun inglizce oluyor yapınca fakat soyleceğim şeyle Tr yapabilrsiniz modu kurdunuz duzgun calışıyor diyelim Native icndeki Tr dosyasını kopyalayıp modun icindeki languese atın oyun %90 Turkce oluyor Birkac resim koyayım Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900.Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900. Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900.Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900. Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900.Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900. Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900.Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900. Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900.Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900. Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900.Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900. Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900.Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1440x900. __________________