Rome Total War'ın tadı diğerlerine benzemez, Antik Dunyaya meraklı olanları doyurucu bir oyun bulmak bir hayli zordur. Rome Total War ortaya cıkana kadar bu boyleydi tabi... Gecenlerde oynamaya uzun bir aradan sonra tekrar niyetlendim ve bu sefer yapmadığım bir şey yapmak istedim, oyunun son "turn"unu merak ettim ve son "turn"u buldum M.S 416 (tabi neredeyse) Daha ileri gitmeye niyeti olan meraklıları var mıdır bilmiyorum ama sizlere save dosyasını paylaşmak istiyorum. House of Juli ile dunya fethi, Tum ırklar yok edilmiştir, Tarih M.S 416'dır, Para 3m kusurat(ancak hızla duşuyor), Varis problemi yoktur, Oyuna normal devam etmek mumkundur, Ayrıca coğu şehirde yapılacak herhangi bir binaya gerek yoktur Hepsini yaptırdım cunku. Save dosyasına buradan ya da buradan ulaşmak mumkun. NoT: Rome Total War 1.0 versiyonu icin calışan savedir. Siz bu yazıyı okuyorken buyuk ihtimalle Germenler ile dunya fethine cıkmış olacağım Herkese iyi oyunlar, taktik isteyenlere her turlu desteği buradan yazarım Rome kolay cozulecek bir oyun değildir. __________________