DİKKAT; Sunucuya giriş yapabilmek icin www.konyacraft.com/kayit adresinden kayıt olmanız gereklidir! KAYIT OLMAK İCİN TIKLA! İnternet Protokol Adresi (IP); Mc.KonyaCraft.Com Ekstra Play.KonyaCraft.Com Hard.KonyaCraft.Com Mc.KonyaCraft.Com PvP.KonyaCraft.Com Hard.KonyaCraft.Com Hg.KonyaCraft.Com Tarihce Ikonia Network 20.01.2015 tarihinde 1GB Easy Factions (KonyaCraft) sunucu olarak acılmış, yatırımlar sayesinde gelişip kendi sunucu makinesini alacak hale gelmiştir. Teknik Ozellikler Sunucu ozellikleri henuz kendimize ait sunucu makinesi olmadığı icin değişken bir surec icerisindedir. Yakın zamanda Minimum 32GB Sunucu makinesi almaya hazırlanıyoruz. RAM +64GB CPU +36.000MHZ Sunucu +260'ken 1 makinenin kaynak tuketimi; RAM Kullanımı: 32/22 - %60 CPU Kullanımı: 100/30 - %30 Sosyal Alanlar Resmi Hesaplar Resmi YouTube Kanalı İcin Bana Tıkla! Resmi Facebook Sayfası İcin Bana Tıkla! Resmi Web Sitesi İcin Bana Tıkla! Kurallar Kurallar hayatın her alanında duzeni sağlamak icin gereklidir. Aksi hoş olmazdı. Tabi ki burada da uyulması gereken kurallar vardır. Ortalama Cevrimici Kullanıcı Sayısı & Rekor +650 (29.01.2016) Anlık; Ikonia'da Aktif Ortalama +550 kişi bulunmaktadır. Urun Satışı & VIP Fiyatları VIP Fiyatları Mini Oyunlar'da 5TL, Emek sunucularda Global olarak şu şekildedir; VIP, 10TL VIP 20TL IkoniaVIP 45TL Urun ve hizmetlere ilgili sunucuda /vipbilgi komutu ile ulaşabilirsiniz. VIP, Edit, Spawner vs. uruneri www.konyacraft.com/mrkt adresinden satın alabilirsiniz. Tanıtım Videomuz Tum sunucularda ki ana guncellemeler bittikten sonra eklenecektir. Sunucular Ikonia'daki Cekirdek mantığı şu şekildedir; Ornek olarak BabaPvP bir PvP sunucusudur, DeliKanli ise Hard Raid Factions hizmeti veren bir sunucudur. Bu ve bunlar gibi bircok bireysel sunucuyu bir araya getiren Network ise Ikonia'dır. Ikonia'da şuanda aktif sunucular; PvP: BabaPvP Survival: HardSurvival HungerGames: IkoniaSG Easy Factions: KonyaCraft SkyBlock: Ikonia SkyBlock EggWars: Ikonia EggWars SkyWars: Ikonia SkyWars Kapalı Sunucular; IkoniaCS: Counter Strike Mimar Akademisi: Creative DeliKanlı: Hard Raid Factions Burada ki sunucular Yetersiz ilgi, Maddi Zorluklar, kaynak yetersizliği sebebiyle kapatılmıştır. Tekrar aktif hale gecmesi icin sitemiz www.konyacraft.com'daki PayPal simgesi olan bağış butonuna tıklayıp; Acılan pencereden; istediğiniz kadegoriyi secip bağış yapınız. Sunucu Tanıtımları İkonia Lobi (AnaLobi) Sunuculara geciş sırasında uğrayacağınız sunucudur. Sunucu Ozellikleri Eğlenceli Eklentiler, Canlı Bomba, Efektler, Hareketli Envanter Eşyaları, Dev Zıplama, Hıphızlı koşma! Gorsel Sunum Ayrıntılı Tanıtım Konusu Mevcut Değil. BabaPvP (PvP) PvP'ye yeni bir yorum katılmış bir sunucuya ne dersin ? Sunucu Ozellikleri KoyluTakas Sitemi, Geliştirilebilir tek tur kit sistemi, Pet Sistemi, (Sadece VIPler icindir.) Otomatik Mesaj bilgilendirme sistemi, Ozel alanlar mevcuttur. Lanetli Kayıp Arizona Şehri vardır. Burada lanetlenebilirsiniz! Turnuvalar yapılır, kazanana Savaşcı tagı verilir. Aclık, lobide can gitmesi vs. şeyler engellenmiştir, Yere eşya atma, yerden eşya alma engellidir, Skor Tablosu, TOP10 Mevcuttur, Level Sistemi ( Level atladıkca elmas kazanırsın, elmaslarla BabaParası alıp, değerli eşyalarla takas edebilirsin.) Kendi kodlamış olduğumuz Kredi sistemi (Kredi sistemi ile Paranızı en iyi şekilde değerlendirebilecek, istediğiniz zaman Ozel Eşya, VIP gibi urunleri otomatik olarak beklemeden alabileceksiniz.) Gorsel Sunum Genel Gorunum; Nether Biyomu; Buz Biyomu; Col Biyomu; Orman Biyomu; Ozel Mekanlar; Syross Jack Kalesi; Lanetli Kayıp Arizona Şehri; Ayrıntılı Tanıtım Konusu Bana Tıkla Ve Git! Hard Survival (Emek Survival) Lapis'li, Market'li, Hammadde'li sunucuları sevmiyorsan Hard Survival tam sana gore! Sunucu Ozellikleri Baltayla ağacların bir parcasını kırdığınızda tamamı hızlıca kırılır ve yerine yeni bir ağac ekilir. Oldurduğunuz oyuncu, mob'ların kafası duşer. Kredi Sistemli Otomatik VIP Satışı mevcuttur. Tek bir tıkla sizi ormanda restgele biryere ışınlayan ışınlama sistemi vardır. Oyuncu, mob'ların canını goreceğiniz can barı mevcuttur. Lapis, Hammadde, Enchant, Meslek, Maden gibi warp'lar yoktur. Mob, Oyuncu oldurme sayınızı, Olme sayınızı, Cevrimici sayısını, TOP 10'u goreceğiniz Skor tablomuz vardır. Nether portalı sayesinde item kopyalama bug'u engellidir. Toplamda 8 warp vardır. Bunların 7'si ormanın ceşitli yerleri, 1'iside JAİL'dir. Orman'ın ceşitli alanlarına tek tıkla erişebileceksiniz! Ipeksi Dokunuşlu kazmayla spawner kırarsanız elinize gelecektir. Işinizi Kolaylaştıracak Kit, Warp menusu vardır. Gorsel Sunum Spawn (Optifine); Spawn (Default); Ayrıntılı Tanıtım Konusu Bana Tıkla Ve Git! İkoniaSG (HG-SG) Kalabalık olmayan 16 kişilik arena'larda eğlence dorukta! Sunucu Ozellikleri Ozel Skor Tablosu Sistemi, En cok kazanan TOP10, Oyun Oncesi Market, En cok olduren TOP10, Kalabalık olmayan 16 kişilik Arenalar, Breeze Island, Zone 85, SG4 gibi en sevilen MAP'lar, Akşam olunca sandıklar yenilenir. Attrılımış sandıklar, Sponsorluk Sistemi, Izleyici Modu, Coin Sistemi, Olum Macı, Tuzaklar, Parkurlar, Ve daha fazlası! Gorsel Sunum Lobi; Lobi Genel Gorunum; Arenalara Giriş, Istatistik, Hizli Giriş Tabelaları Ayrıntılı Tanıtım Konusu Bana Tıkla Ve Git! İkonia SkyWars (SkyWars) Mukemmel esya oranlarıyla SkyWars'a yeni bir yorum kattık! Sunucu Ozellikleri Bolca istatistik, 2 farklı stilde koylu mağazası, Orta seviye hile koruması, Kaliteli, ceşitli MAP'lar, Orta seviye Kaynak uğretimi. Gorsel Sunum Eklenecektir. Ayrıntılı Tanıtım Konusu Eklenecektir. İkonia EggWars (EggWars) Sıradan BedWars'dan faklı olarak Yatak yerine Ejderha Yumurtasını korumalısın. Sunucu Ozellikleri En cok oldurenler TOP 15, Ozel olarak ayarlanmış eşya oranları, Orta seviye hile koruması, Kaliteli, ceşitli MAP'lar, Direk başlayıpta kefyinizi kacırmayan, 30 saniye sureyle başlayan arenalar. Gorsel Sunum Eklenecektir. Ayrıntılı Tanıtım Konusu Eklenecektir. KonyaCraft (Easy Factions) Oyuncu gozuyle hazırlanmış bircok zor, sıkıcı şeyler kolaylaştırılmış ve bircok sorunun telafisini sağlayacak ozellikler eklenmiş kolay PvP ve Klan savaşına yonelik Factions sunucusu! Sunucu Ozellikleri En cok oldurenler TOP 10, Exp ve Para elde etmeyi cok kolay hale getiren Lapis, MobArena, Boss'lar, Eventler, Orta seviye hile koruması, Bircoğunda Mimariden ziyade işlevselliğe onem verilerek yapılan haritalar, KoyluTakas, TabelEnch (Level yerine Exp ile odeme alır.), EnchKaldır, Boss, Ozel Eşyalar, Ozel Parcalar, Ramazan Etkinlikleri, Cok ceşitli Etkinlikler, Gunluk Otomatik Etkinlikler, Ayrıntılı Market, Cok ayrıntılı menuler, MiniOyunlar, Eşya Duşen ve Duşmeyen cok sayıda arena, Ozel Orman bolgeleri, İşlevsel Hammadde, Sunucuya ozel Para birimi, Ve daha bircok mukemmel ozellikler! Gorsel Sunum Eklenecektir. Ayrıntılı Tanıtım Konusu Eklenecektir. İkonia SkyBlock (SkyBlock) Ekibimiz tarafından yapılan Lux bir adadasın. Lux fakat ufak bir ada. Kısıtlı imkanlarla ne kadar geliştirebileceksin ? Sunucu Ozellikleri Ekibimiz tarafından yapılmış mukemmel bir ada, Ekimiz tarafından yapılmış mukemmel Nether adaları, Orta seviye hile koruması, Ekimiz tarafından yapılmış kaliteli ve işlevsel haritalar, Sıkılmamanız icin ozenle hazırlanıp biraz zorlaştırılmış ekonomi sistemi. Gorsel Sunum Eklenecektir. Ayrıntılı Tanıtım Konusu Eklenecektir. İkonia SkyBlock (SkyBlock) Ekibimiz tarafından yapılan Lux bir adadasın. Lux fakat ufak bir ada. Kısıtlı imkanlarla ne kadar geliştirebileceksin ? Sunucu Ozellikleri Ekibimiz tarafından yapılmış mukemmel bir ada, Ekimiz tarafından yapılmış mukemmel Nether adaları, Orta seviye hile koruması, Ekimiz tarafından yapılmış kaliteli ve işlevsel haritalar, Sıkılmamanız icin ozenle hazırlanıp biraz zorlaştırılmış ekonomi sistemi. Gorsel Sunum Eklenecektir. Ayrıntılı Tanıtım Konusu Eklenecektir. Iletişim live:bortgelir (Skype uzerinden yanlızca mali ve Ust Yonetim acil iletişim hususunda destek verilmektedir. Harici mesajlar yanıtlanmaz.) Ts3.KonyaCraft.Com Yetkili Başvuru CV'si Bana Tıkla Ve Git! Tekrardan İnternet Protokol Adresi (IP); Mc.KonyaCraft.Com Ekstra Play.KonyaCraft.Com Hard.KonyaCraft.Com Mc.KonyaCraft.Com PvP.KonyaCraft.Com Hard.KonyaCraft.Com Hg.KonyaCraft.Com Ikonia Network Minecraft Hizmetleri 2015
- ReadBull.net
- PVP Server Tanıtımları
- Minecraft Pvp Serverlar
- IP Mc.KonyaCraft.Com | Hard Raid Factions | HungerGames | SkyWars | PvP | Emek Surviv