OurServer (1.7.x) - Enchli Elma Yok ! - || OurServer.AxitrBilisim.com:1205
Minecraft Pvp Serverlar0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- PVP Server Tanıtımları
- Minecraft Pvp Serverlar
- OurServer (1.7.x) - Enchli Elma Yok ! - || OurServer.AxitrBilisim.com:1205
-
30-09-2019, 03:11:53IP Adresi: ourserver.axitrbilisim.com:1205 Surum: 1.7.x Selam millet. Uzun sure bir aradan sonra Minecraft'a tekrar başlamak istedim. Favorim olan survival serverlerin bir kısmına girdiğimde, şimdiki survival sunucuların eski faction sunuculardan bir farkı olmadığını gordum. Bunun uzerine hemen ekibimi toplayıp iş başına gectim. OurServer, diğerlerinden daha farklı olarak daha da zorlaştırılmıştır. Yakında gelecek guncellemeler ile susuzluk ve buna benzer hayatta kalmayı zorlaştıracak olayları sizlerle buluşturacağız. - Klan veya takım eklenmemiştir. Yakında oylamaya sunulacak ve eklenip eklenmeme kararı alınacaktır. Şimdiye dek eklenmeme nedeni ise, hileli iki kişinin takım olup birbirlerine vuramadan diğerlerini oldurebilmeleridir. - Meslekleri kullanarak para kazanabilirsiniz. - Anti X-ray ile artık kimseye madende haksızlık olmayacak. - Claim sistemimiz ile evinizi duşmanlarınızdan koruyun. - Anti hile pluginimiz ile hileleri buyuk oranda azalttık. - İpeksi kazma ile spawnerleri alabilirsiniz. - Kafa duşurme eklentisi sayesinde kendi kafa koleksiyonunuzu yapın ! - Belirli gunlerde olan " sandık " eventimiz, şans gerektirebilir. - Sunucumuzda kesinlikle enchli elma bulunmamaktadır. VIP uyelerimizde bile yoktur... Cunku bu elmalar butun stratejiyi alt ust eder. Sanırım bu kadar bilgi yeter. Sizleri sunucudan birkac kare ile buluşturmak isterim. Spawn, icerisinde sadece market ve hapishane bulundurur. Dort farklı yoldan hayatta kalmaya başlayabilirsiniz. Kucuk bir hapishane. Tam da survivalda olması gerektiği gibi, minik bir de marketimiz var. Eğer ormandaki tuzaklardan korkuyorsan, arenada kendini kanıtlayabilirsin. Ender incisi ile yukarıya cıkıp okculuk yeteneklerini veya arenadaki farklı yerleri kullanarak parkur yeteneklerini gosterebilirsin. 1v1 Arena ise eventlerde kullanılır. Ozel olarak buyuk savaşlarda da acılır. Sunucumuza ilk giren oyuncumuzun yaptığı kucuk bir ev. O hayatta kalmaya bir adım attı. Peki ya sen bunun icin hazır mısın ? __________________