Oncelikle herkese teşekkur etmek istiyorum , yaklaşık olarak 4-5 yıldır minecraft oynuyorum. İyi kotu gunlerim oldu herkes gibi. Daha onceden actığım sunucularım oldu , BraveFactions ekibinde gorev yapıyordum, daha sonradan ayılmayı sectim. Yeni bir sunucu ile karışınızdayım şuan ama daha tam olarak acılmadı şuan sadece acılış tarihini vereceğim ve evet sizi sunucuda cok şey bekliyor olacak tabikide. Daha fazla uzatmadan sunucudan bahsetmek istiyorum.
Acılış tarihi : 16.04.2016 Sunucu Adresi : oyna.VariaFactions.com Oyuncu Kapasitesi : 100 Kişi Maximum Ram : 6 Gb Surum : 1.8.X Web Sitemiz : www.VariaFactions.com Tnt acık • İlgili Yetkililer Rutbe Sistemi Koylu Ticaret Sistemi • Edit yok! Tabela Enchant Gelişmiş Takas Sistemi Cek Sistemi Acık Arttırma Otomatik Satma Birbirinden Değişik Kutular Zindanda birbirinden değişik bosslar Arsalarda Fly Oyumuzda daha cok vakit gecirmenizi sağlayacak vede vipler ile oyuncular arası eşitliği sağlamak amacı ile rutbe sistemini getirdik. Rutbe atlamanız icin oyunda belirli bir sure kalmanız gerekiyor bu sure her rurbeye gore değişmektedir. Bunun yanında rutbe atlamak icin ucrette vermeniz gerekiyor. Ne kadar oyunda kalmanız gerektiğini ve ne kadar ucret istediğini /Rutbe yazarak gorebilirsiniz. Rutbeler sırayla şoyledir; 1- Caylak; Gereksinimler: Yok 2- Acemi; Gereksinimler: 30 dakika oyunda kalma ve 25k oyun ici para 3- Uzman; Gereksinimler: 1 saat oyunda kalma ve 50k oyun ici para 4- Uzman+; Gereksinimler: 2 saat oyunda kalma ve 100k oyun ici para 5- Pro; Gereksinimler: 4 saat oyunda kalma ve 250k oyun ici para 6- Pro+; Gereksinimler: 8 saat oyunda kalma ve 500k oyun ici para 7- Şovalye; Gereksinimler: 16 saat oyunda kalma ve 5m oyun ici para 8- Vezir; Gereksinimler: 42 saat oyunda kalma ve 10m oyun ici para 9- Kral; Gereksinimler: 84 saat oyunda kalma ve 20m oyun ici para 10- İmparator; Gereksinimler: 166 saat oyunda kalma ve 40m oyun ici para Her rutbeye ozel kit ve hammadde bulunmaktadır. Rutbe hammaddelerine /warp menusunden ulaşabilirsiniz. Oyunumuzda koyluler ile takas sistemi bulunmaktadır. Buraya /Warp menusunden gidebilirsiniz. Koylulerden v7 kazma , koruma 4 zırh, keskinlik 5 kılıc vb. itemler alabilirsiniz. Bunun yanında kutu anahtarlarıda alabilirsiniz. Tek yapmanız gerek parşomen bulmak. Parşomeni oyunculardan temin edebilir veya kendiniz toplayabilirsiniz. Parşomen zindandaki bosslardan cıkartabilirsiniz veya obsidian toplayarak koylulerden takas edebilirsiniz. Oyuncular arası takası gelişmek amaclı ihale sistemi koyduk. İhaleye katılabilir veya verilen ihalelere teklif verebilirsiniz. İhale vermek icin ilk once elinize itemi alın daha sonra /auc start yazmak olacak. Başka bir oyuncunun verdiği ihaleye katılmak icin ise /Bid yazmak yeterli olacaktır. Oyuncular arası dolandırıcılığı tamamen engellemek icin takas sistemi koyduk. Bu sistemi kullanmak cok basit. İlk once eğilerek takas yapacağınız oyuncuya sağ tıklıyorsunuz. Daha sonra takas yapacağınız kişi /Trade Accept yazmak zorunda yani takası kabul etmesi lazım. Onunuze bir ekran acılacaktır. Burada istediğiniz itemi takas edebilir veya para ekliyebilirsiniz. Bu size kalmış. En son işlem ise takası onaylamak. Ekranın sol tarafındaki kırmızı yune basarak takası onaylayın ve karışınızındakininde onaylamasını bekleyin. Eğer oneride bulunmak istiyorsanız www.VariaFactions.com sitesine girip , kayıt olduktan sonra destek bildiriminden onerilerinizi soyluyebilirsiniz. Nornia FatihO Herhangi bir şekilde yetkili alımı yoktur. Lutfen alım var mı diye gelip sormayın. Onumuzdeki gunlerde konu guncellenecektir.