[CENTER][​IMG] [​IMG] Merhaba arkadaşlar ben AlexTheCoder yani namıdeğer OfficialAlim [​IMG] Ekibte hangi yerler boş ? Rehber » 2 Adet ◀ Tum Komutları Bilecek ! Reklamcı » 1 Adet ◀ Forum Dışında Reklam Yapar İse Yetkisi Alınacak Builder » 2 Adet ◀ Profesyonel Olacak ! [​IMG] Beklenti ? Oncelikle yetkili olmadan once bildireyim ki size bir ucret veya başka bişey sunmuyoruz diyorsunuz ki ben bu işten ne kazancam. 1 - Sunucularım +100 +200 gorduğu icin tanınıcaksınız başka yerlerde referans olarak iyi bir sunucuda calışmış olacaksınız. [​IMG] Nasıl destek sağlarım 1 - Sunucu Uzerinden 2 - Discord Uzerinden 3- Skype Uzerinden Not : Benim tek bir kuralım vardır yetkili iseniz sunucuya girdiğiniz an Discord da'da aktif olacaksınız. [​IMG] Bunların Hepsini Kabul Ediyorum Ad » Oyun Adınız » Yaşınız » Size Ulaşabiliceğimiz Skype Adresi » Online Sureniz » Minecraft Bilginiz » Kendinizi Tanıtırmısınız » Daha Once Hangi Sunucularda Gorev Aldınız » Not : Yaş En Az +15 Olmalıdır [​IMG] Server'iniz Şuan da Acıkmı ? Hayır Ama Hafta Sonuna Doğru Acılacak [​IMG] ​