bu farklı savelerrr konu ilit olmamalı herkese selam arkadaşlar fry cry 3 oynayanlar icin save dosyalarını upload ediyorum ama unutmayın buck u oldurdukten sonra sam gorevleri ile başlıyorsunuz zaten en iyisi de boyle neden cunku buck sapık ********in tekiydi tabiki vass ile ilgili bolumlerde guzel fakat o bolumleri sizin keşfetmeniz daha eğlenceli olur oyun gayet guzel %80 ve %99 saveler mevcut %100 olması icin denizden kıyıda duran bir duşmanı f ye basarak suya cekip bıcaklamak gerekiyor bana denk duşmedi siz bulursanız yapın he bide 7.5 metreden 2 duşmanın uzerine zıplayıp olduren skill ide yapmanız lazım benim savelerde yuksek bir yerden zıplayıp duşerkensol shift e bastığınız zaman kuş gibi ucuyorsunuz bu ozelliği tavsiye ederim en yuksek tepelere cıktığınız zaman kartal kanatlarıyla ucmak yerine kendi elbisenizdeki ozellik ile ucmak daha guzel neyse cok konuştum size iyi oyunlar fry cry 3 ile ilgili kafanıza takılan harşeyi bana sora bilirsiniz vakit buldukca cevap yazarım hoşcakalın. indirdiğiniz dosyanın icinde bulunan 46 adlı dosyayı eğer oyunu kurduysanız gizli dosyarı gorunur yapın C:ProgramDataorbit46 klosoru fry cry 3 oyunu kurulu ise orbit dosyası oluşur oraya atın deiştir deyin ve My Games dosyasınıda belgelerime atın aslında gerek yok ben denedim ama ne olur ne olmaz link bu: https://hotfile.com/dl/197734644/bb2fde7/fry_cry_3_saveler.rar.html __________________