Herobrine Nedir !!!!!!!!!
Minecraft0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Minecraft
- Herobrine Nedir !!!!!!!!!
-
30-09-2019, 02:43:21EVETTT ARKADAŞLAR HEROBRİNE NEDİR BUNU ARAŞTIRDIM !! HEROBRİNE NEDİR ? -------------------------------------------------------------------- Herobrine bir rivayete gore Notch'un olmuş kardeşidir.Bir diğer rivayete gorede oyunun ilk versiyonlarında Notch olmuş olan kardeşi Brine'nin anısına yaptığı soyleniyor.Karşılaşma ihtimali %0.00001 den daha duşuk bir ihtimaldir.Multiplayer'de oynarken herobrine skini ile başkalarını kandırmak oldukca kolaydır. Herobrine'nin tipi bizim steve ile aynı fakat gozleri beyazdır. Herobrine'yi gormek isterseniz Minecraft Herobrine Mod'u indirmeniz yeterlidir.Korku dolu dakikalara hazır olun Eğer oyunda herobrine karekteri olsaydı oyunu satın alanların yarısı oyunu bırakacağını soylemiş.Cunku herobrine evini yakabiliyor,chest'ten itemlerini alabiliyor ve canı isterse sizi oldurebiliyor cığlıklar geliyor falan filan Eğer modu indirseniz anlarsanız mod'a +18 bile diyen var. Buyrun daha iyi anlamanız icin video [Linkleri Gorebilmek İcin Uye Olmanız Gerekmektedir. Uye Olmak İcin Tıklayın...] Gorunuşu [Linkleri Gorebilmek İcin Uye Olmanız Gerekmektedir. Uye Olmak İcin Tıklayın...] Davranışları Kendisi tam bir psikopattır. Madencidir. Notch'un olen kardeşi adına yaptığı mob olduğu soylenir. Hayalet gibidir. Genellikle oyuncuları oldurur. Oyuna zamanla mineshaftlar, strongholdlar ve bir kac urkutucu şey gelinceeeee oyuncular dedi ki Notch gercekten bunu yaptı ! Ayrıca kendisi aşırı nadir kazma tutar. Yani genellikle alet kullanmaz. Hareket Yolları Değerli psikopatımız genelikle sislerde gorunur. Cok nadir yurur ve atlar. Genellikle sizi izler ve izlerken genellikle kollarını size doğru uzatır. Kızdırırsanız Enderman gibi ışınlanmadığına inanılır. Tam tersine o psikopat sizi oldurmek icin yurur. Kendisinin daha ucamadığı gorulmuştur. Kendisinin kayarak hareket edebileceği duşunulur. Yani hareket etmeden sisin arkasına saklanabilir. Kendisinin minecart, boat veya nether portal kullanıp kullanamadığı bilinmemektedir. Yalnız bir hayalet gibi ulaşım icin farklı yolları olduğu duşunulur. Varyasyonları Tam amacları bilinmemektedir. Fakat 2 davranış bicimi gorulmektedir. Sinsi mod: Yaklaşıldığında kaybolur. Bunun internette dolaşan Slenderman adlı yaratıktan turetildiği soylenir ki; oyuna sonradan gelen Enderman'nın ondan esinlenildiği bilinmektedir. İntikamcı mod: Hırsızdır. Sizi tuzaklara ceker veya doğrudan tuzağa duşurur sonra ise eşyalarınızı calar. Ya Gorursek Ne Yapmalıyız ? Oyunu silin. Yeniden başlayın. Savelerinizi yedeklemeden tamamen .minecraft'ı silin. Sen Gordun mu ? Soner abinin dediği gibi "Beyler yaşamadığınız şey yalan diye bir şey yok," .Yani bende gormedim fakat bu kadar yuzlerce belki goren olduğunu oğrendiğimde inanmaya başladım. Kokenleri ve Populerliği: Psikopatımız tam bir mimardır. Kendi uzun 2 blok yuksekliğinde tuneller gibi rastgele yapılar oluşturur. Evinizi yakar. Kendisi ayrıca cobblestonedan redstone torch ile aydınlatılmış yeraltında zindan turu yapılar yapar. İlk goruşu cok onemlidir ki niyeti hareketi v.b yonleri oğrenilmiştir. Oyuncu haritasına baktığında piramitler ve tuneller gormuştur. Ardından bir troll broadcastta kucuk bir aldatmaca yaptı. İzleyicileri once bir oyuncu ile kandırdı ve ardından bu resme yonlendirdi. Bu sayede populerliği bayağı arttı. Eğer sizde herobrine mod isterseniz buyrun video ve link İNDİR İNDİR [Linkleri Gorebilmek İcin Uye Olmanız Gerekmektedir. Uye Olmak İcin Tıklayın...] VİDEO [Linkleri Gorebilmek İcin Uye Olmanız Gerekmektedir. Uye Olmak İcin Tıklayın...] İYİ OYUNLAR NOT : Farklı kaynaklardan alınan bilgiler birleştirilerek yapılmıştır. ---------------------Ekleme------------------------ Doğruyu konuşmak gerekirse ben bikere kullandım pattan onume survialda cıkınca odum koptu tuylerim diken diken oldu oyunu sildim bırakıyordum nerdeyse sonra tekrar indirdim oyunu bıraktırcak bir mod anlatırken bile hala korkuyorum yukarı gormuşsunuzdur bazı kişiler bu moda +18 diyorlarmış cok korkunc bir mod. hatta bence mod yuklenince dikkat!! bu modun oyunu bıraktırma ihtimali vardır yazısı cıkmalı bence okadar korkunc bi mod yani insan anlatırken tuyleri diken diken oluyor birde karşınıza cıkarsa neyapacanız. benden bu kadar !!!!!!!!!!!!! __________________