bolum kuralında cifte standartmı var...
Cabal Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- bolum kuralında cifte standartmı var...
-
30-09-2019, 02:30:44millet ytl ile char satıyor bolum kuralına uygun oluyor bende burada bir yanlışlık var kurala gore diyorki sadece alz satmak yasaktır ya ne yapmam lazım charımıdamı satıyım ayrıca bunu biraz duşunurseniz sevinirim cunku sonunada dolandırılmaya karsı yinede satmak isteyen satabilir demişsiniz bu biraz celişkili kural diilmi yoksa benmi yanılıyorum ve ayrıca alz almak isteyen insanın dolandırılması sizin sorumlulugunuzda diilki neden boyle bir kural sonucta ytl ile satışa serbest demişsiniz ama char olursa evet satış olabilir gibi birşey eklemişsiniz bilmiyorum bu benim goruşum ama bolum kuralını tekrar bir kontrol ederseniz ayrıca ben yuzyuze satış yaptıgımı soylemişim yer adres vermişim .. hayır benden alz alacak adam 5kkk alcak diilya bir anda ayrıca o kadar bile alsa bunu almayı akıl edebilen birisi neden sizi suclasın alz alırken size sormuyorda dolandırılınca sizimi sucluyor bence bolum kuralına burada yapılan satışlar ve takaslar bizim sorumlulugumuzda dişildir diye yazsanız daha iyi olur tabi dedigim gibi bu benim goruşum takdir tabikide size ait şimdiden teşekkurlerr ii calışmalar.... __________________