Arkadaşlar Ehliyet Alacağım İcin Playstation'ımı Satıyorum Kışın Başlarında Almıştım Fakat Pek Oynamak Nasip Olmadı. Uzerinde Tek Cizik Yok Takır Takır Calışıyor Makina. ●1 Adet Konsol ( Charcoal Black Slim - Siyah İnce ) ●2 Adet Orjinal Kol ●1 Adet Orjinal 8MB Memory Card ●1 Adet Orjinal Power Kablosu ●1 Adet Orjinal Scard Kablosu Ve Scard Giriş Aparatı ●1 Adet MODMO Marka Chip -(21 / 09 / 2010'a Kadar Garantisi Suruyor Fişi Duruyor Bozulduğu Taktirde Garanti Tarihi Kapsamında Fişiyle Beraber Değişimini Yaptırırsınız. Chip'in Bu Zamana Kadar Acmadığı Korsan Oyun Olmadı Ve Arıza Cıkarmadı. ) ●50 'e Yakın Playstation Oyunu -( Aksiyon Macera / Fantastik / Futbol / Nba / Araba, Motor, Bisiklet, Yarışları / GOW 1-2 Vs..) Yukarda Saydıklarımın Hepsi Kutusunda Ve Tek Ciziği Yok. Alıcı Kişiye Kutusuyla Beraber Verilecektir. Ben İstanbul Beykozda Oturuyorum İsteyen Beykoza Veya Kavacığa Gelir Playstation'ı Elden Alır. İsteyen PTT Havalesi İle Parayı Hesabıma Yatırır, Para Elime Ulaşır Ulaşmaz Aras Kargo İle ( Karşı Odemeli ) Olarak Yollarım. --------------------------- -Yukardaki Saydığım Şeylerin Tumune İstediğim Fiyat 225 TL! ( 1 Playstation Oyunu 5 Lira Ediyor İse 1 Orj. Kol 35 TL Ediyor İse Benim Bunlara İstediğim Fiyat Bir Hayli Minimum Bir Fiyat Olsa Gerek ) Bana [email protected] Veya PM Yolu İle Ulaşabilirsiniz Satışa Karar Verildiğinde Cep Numaramı Veririm. NOT: Arkadaşlar Beni Eklediğinizde '' Sen Playstation'ı Yolla Sonra Ben Parayı Yollarım '' , '' Ben Şurda Oturuyorum Şuraya Gelebilirmisin '' Tarzında Soruları Kabul Etmicem bilginize. Knight Online Bolumunde DH İle Cok Alış Verişim Oldu Hicbir Sorun Yaşamadım Umarım Bu Satışımdada Problem Yaşamıcaz. Alıcı Arkadaşa Hayırlı Olsun Şimdiden. __________________