Arkadaşlar merhaba oncelikle. uzun zamandır uyeyim ama paylaşım yapmıyorum vaktim pek olmuyor bunun icin uzunum. Sorunuma geceyim; Prince of Persia Warrior Within oyununu bir torrent sitesinden bulup indirdim (3.94 gb) boyutu gayet de full gozukuyor, zaten oyun da full. Oyunu acıp yeni oyuna başlıyorum. herşey normal videolar var menu sesleri ve diğer efektler herşey tamam. fakat bir sure sonra seslerin bir kısmı gidiyor. oncelikle menu sesleri, ambians sesleri ve diğer sesler. bazen bir kısmı kalıyor bir kısmı gidiyor (mesela ayak sesleri ve yaratıkların sesleri tamam fakat kılıc carpma sesleri yok gibi...). Turk forumların hepsinde ripli oyun indirmeyin sesler gidiyor falan gibi cozumler buldum ama indirdiğim oyun full. hani ilk acılışta menu sesleri ve diğer sesler olmasa dicem ki evet ses dosyaları yok. ama değil hepsi tamam fakat bir sure sonra tahminimce ses kartı ya da direct x ile ilgili bi sorun oluşuyor ve gidiyor. Benzeri veya aynı sorunu yaşayan ve cozen varsa veya sorunu iyice anlayıp yardımcı olabileceğini duşunen, vaktini ayırırsa minnettar olacağım... not: (yabancı bir forumda direct x ile ilgili birşey buldum. calıştır'a DXDIAG yazıp dx ayarlarından ses ivmesini standarda falan cek diyo. tek tek butun ivme seceneklerini denedim fakat yardımcı olmadı.) Şimdiden cok teşekkurler... __________________