Cabal Online Manuel patch yapımı
Cabal Online0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Cabal Online Manuel patch yapımı
-
30-09-2019, 02:22:54ilk olarak oncelikle 50 mesajım olmadığı icin resimleri mesajımda gosteremiyorm ama aşağıda resimlerin adreslerini verdim oradan bakabilirsiniz resimlere bakamayanlar ise şoyle anlatıyım. İlk olarak download.cabalonline.com/pds/update_404.dat burdan 404. nolu patchi indirebilirsiniz diğer patchler icin se download.cabalonline.com/pds/update_xxx.dat patchin sayısını yazıp browserden indirebilirsiniz ve daha sonra oyun klasorunun icinde launcher diye bir klasor olucak onun icinde ise update o klasorun icine attıktan sonra patchleri sağ tklayp ozelliklere girip salt okunur yapmalısınız daha sonra cabalmaini başlattığınızda otomatik olarak yuklucek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.) Resimli anlatım img530.**************/img530/6665/adszkw5.jpg img530.**************/img530/4002/adsz2zz2.jpg Aklımda olan patchlerin adresini veriyim download.cabalonline.com/pds/update_404.dat download.cabalonline.com/pds/update_379.dat download.cabalonline.com/pds/update_406.dat download.cabalonline.com/pds/update_405.dat download.cabalonline.com/pds/update_383.dat __________________