III58III burdan snei tebrik etmek istiorum
Cabal Online0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- III58III burdan snei tebrik etmek istiorum
-
30-09-2019, 02:21:12III58II yani nurullah biz ona nuri deriz guildimden cok yakin bi arkadasimdi 2mizde charlarmizdan sıkılmıstık takas edelim dedik we cok iyi arkadasim olan nurullah beni cok guzel kaziklayip 2chari alip kacti burdan onu tebrik ediorum.Or...pu cocuğu isen charlar sende kala bilir nuri adamsan 2chardan birini geri werirsin.Nedemisler adam sandik eşşe alnimize deydi da..aa anladiniz siz babana bile guvenmiceksin demisler.Evt arkadaslar sonuc şu ben bile kaziklandi isem siz kendi halinizi dusunun en iyi arkadasiniz deil kuzeniniz hatta abiniz hatta babaniz bilse olsa char takas etmeyin nuri seni ayrica tebrik ediorum baskasi yapsa anlardim ama sen yaptinya kalbim kırıldı charlar senin olsun hakkimi helal etmiom 1lwldan beri yardim ediom sana ama soyle bisey warki sen beni 1char icin sattin charlarinla sana mutluuklar ramazan arifesinde charlarinla mutlu mutlu oynarsin bu benim cabala weda mektubumdur herkes okusun ibret alsin nuri sana fazla bise demicem allahindan bul ramazan arifesinde en iyi arkadaslarimdan birinden yedigim kaziktir bu we cabala weda mektubumdur BB arkadaslar cabala elvede tamamen(belki birilerine satasmak we yardim etmek icin cabal bolumune bakarim tekrardan hadi iyi oyunlar amanha en iyi arkadasinizla char takas etmeyin calininca normalden daha uzucu oluo)(sacma sapan yorum yapana saldiririm cok sinirliyim)ßß dostlar Dusmanlar ßß Capellanin evlatlari ßß cabalin oyunculari kısacasi herkese ßß --------------------------edit------------- harcadigim emekin resmi [IMG]http://img257.**************/img257/3238/adszsz4.jpg[/IMG] emegimi calanin msn adresi beni umursuyan warsa ekler kufur eder(2tane msn weriomki oyunda tanisirsaniz filan haberiniz olsun die) [email protected] [email protected] __________________