Sevgili forum sakinleri bana yardım eder misiniz.. Ben Şuan God 0f War 2 de ATLAS dayım Fakat bir yeri gecemiyorum oyunun tam cozumunede baktım fakat aydınlanamadım.. diyorki: ATLAS İlk once sola gidip save atın sonra geri gelip yukarı cıkın. Burada kanatları kullanıcaz. (Icarus wings) kanat cırpamıyorsunuz maalesef sadece suzuluyoruz ve uzun mesafe atlayışları yapabiliyoruz. X e basıp bir daha X yapın ve basılı tutarsanız kanatlarını acıp suzulur. Bu şekilde ilerleyin. En uctaki mağraya geldik. Burdan sonrası kopuk ucurtma (anlayamadım). halkalardan gececeğiz diyor fakat o girişide halka yok iceri girdim canavarlar cıktı oldurdum ordaki kutuları aldım sonra kutuğu sarmalamış bişilere vurdum acıldı onun arkasına giridp cektim yukarı cıktım yeşil kutuyu aldım canavarı oldurdum taş verdi taşla biyere koydum ustune basıp mağraya geldim orası karanlıktı atlayınca oluyorum cd benim bide cizik acaba ondan mı kaynaklanıyor ztn deişdiricem cd yi de adamın dediğini gorunce bi şarşırdım.. Halkaların uzerinden gececeğiz.. şu an makaraların ustundeyiz adamları oldurun daha rahat calışırsınız yukarıya diğerlerinin seviyesine getirin. Ve karşıya gecin. Save yerinden yukarı tırmanın 2 tane taş var birini en baştaki yere kadar cekin. İlk geldiğiz yerdekini de yukarı cıkarın ve uzerine koyun. Şimdi alt altalar. Diğer yere goturun ve basamağa cıkın ve ustekini yapın. En cok bunlar işe yarıyor. bi yardım ederseniz sevinirim teşekkur ederim. __________________