<<<<<<JUPİTER DE FULL İTEMLİ 130 LVL WARRİOR +4 astral bike!!!! )Hnr class 6 %10>>>>>
Cabal Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- <<<<<<JUPİTER DE FULL İTEMLİ 130 LVL WARRİOR +4 astral bike!!!! )Hnr class 6 %10>>>>>
-
30-09-2019, 02:04:55Evet arkadaslar başlıktaki gibi charimi satiyorum charin butun sorulari mevcuttur.Konya İstanbul veya Adana ici satış yapılacakdır. LVL 130 Dual Trans Warrior Honour rank 6 %10 char CAPELLA dir BB PLUS BASILMISTIR 1 HFT SI WARDIR SKILL/EXP/CRAFT/GSM OLAN BB PLUS BASILI!! -----İTEMLER----- ASTRAL BİKE +4!!!!!!! OSM armour suit +6 50 hp %7 sword amp +3 mithril eldiven slotlu slotun da 2 slot dropu arttiriyor +3 mithril boot slotlu slotunda +2 auto hp heal helmet olrk osm %6 %20 cric dmg---%5 cric rate NAKİT 100kk ciwarinda ALZ +6 osm daikatana %40 cric dmg vampiric amulet +2 wampiric earning +2 2 tane extortion bracelet +2 dual rol +2 AOG +7 EOF +6 +2 titanium slotlu set adept+3 Bankada bir suru ıvır zıvır war 15 UCH 3 SOD 2 FORGETTİN TEMPLE B1F LVL3--LVL4 DİSC WE SHAPELER felan Chari 400 ytl den birakicam arkaşlar pazarlık olur ekleyin konuşalım [email protected] tekliflerinizi bekliyorum Char cric charidir genellkikle 3 wurusunun 2 si cric olmaktadir bu ndn le war serwerinda ii işler yapıyor lvli 130 olmasına ragmen. Parca parca item satmıyorum ya full item, ya tek char yada her 2 si!!!!!!!! FULL İTEM 300 YTL CHAR 100 YTL DİR pazarlik SOZ KONUSUDUR ekleyin konusalim __________________