oncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar carım 174 level warior dur carın tum bilgileri mevcuttur yanlız tekbir sorun var inv şifresi ve banka şifresi yoktur ben ticket attım fakat gelen mesaj biraz garipti carınızı banlatın ticket atın tekrar acalım sonra en baştan oluşturun uğraşmak istemedigm icin yapmadım alan arkadaş uğraşabilir istedigi gibi.. bm3 lvl 1 dedir carın honuru 9 lvl %40 bircok title acıktır (1 bilion vs..) car tamamen cash carıdır yanlaşık historide 200kk ya yakın cash gecmişi vardır.ustunde 150 160kk nakit para vardır.car merkur serverindedir.genel anlamda car boyle teknik ozelliklere gelince bind listesi -kred board -gorgeous servant epalute -haloween pumpkin helmet -skeleton mask -uniforum of procyon(FB) -secret agent suit -halowen blade/gread sword -weapon storoge box -pet safety kit normal itemler Set -shenguard suit(wa) +9 2 slot 100 hp all skill amp %7 -shenguard boots(wa) +9 1 slot max hp steal per hit +10 all skil amp %7 -shenguard gloves(wa) +9 hp auto heal +2 all skil amp %7 -osm helm of fatal (wa) +10 20 dmg 8 rate Takılar -rol 2 x1 -crt ring +2 x2 -mergep ring x1 -bof 5 x2 -wamp earing +5 x2 -aop +5 x1 Silahlar -red osm greadsword +11 80 dmg -titanium greadsword +10 80 dmg -titanium greadsword +10 56 dmg 14 dmg Ivır zıvırlar -pelerin olarak gorgeous servant epalute -board olarak +9 astral bike ve kred -6 level charisma pan (hp +30 atack +5 def rate +30 crt rate %1 max crt rate %1 sw amp %1) -runeler:atak 7 lvl hp 7 lvl hp absorb limit 7 lvl crt dmg 3 lvl bankada 200 kk lık ıvır zıvır ayrıyetten weapon storage box ile kılıc kılıfını gif box yapıp satabilrsiniz şuanki ederi 888 kk istedigim fiyata gelince 250 tl ama pazarlık sunnettir birşeyler yapabilirim iletişim no:0541 269 34 57 NOT:OLUCULER GİRMESİN ŞU OLURMU BU OLURMU DEMEYİN ARAYIN GORUŞELİM CARIN RESİMLERİNE GELİNCE BANA PM BIRAKIN OYUN İCİNDE BEN SİZE EN DETAYLI ŞEKİLDE GOSTERİRİM. iyi forumlar.. __________________