slm ben aranıza yani katıldım hemen konuya giriyorum Cunku oyunu gecmek icin sabırsızlanıyorum.oyunun[(water and gardens)garden waterworks-past] bolumunu bir turlu gecemiom yaa.lutfen bana yardım edin ACİL bulumde suları felan yerli yerine getiriyorum ilerdeki kapıya kadar gidiyo ama kapı acılmıo: lutfen yardın edin haberlerinizi bekliyorum şimdiden tskkurler bu arada en yukarıya cıkınca oradan guc gelişimini almayı unutmayın Ne yapmam gerektiğini buldum.Oyunda geriye doğru gidecekmişiz.Yani oyunun coğu yerine onceden gelmiş olduğun yerlere tekrar gidiyorsun.Burda da oyle oalcak. Bu arada oyunda ki tum guc gelişimlerini almayı unutmayın.9 tane var.Eğer hepsini alırsanız ouynun sonunda Dahaka ile savaşıyoruz.İsteyenler bana pm atsın.Tam cozum bulabilirim.ve ayrıntıları anlatabilirim. Oyunun hikayesini tam ve doğru şekilde anlamak icin her serisinde tum guc gelişimlerini almalıyız. Pop 3 de hepsini aldığımızda Vizier mi ne,onla değil Dark Prince ile savaşıyoruz.Ama gercek savaşO da bize vuracak.Anladın sen onu __________________