Oyunlar ile ilgili cinayet haberlerini daha once okuduysanız bu seferki bence en tuhaflarından ve en insanı hayrete duşurenlerden biri. Bu seferki olayımız Amerika - Philedalphia'da gercekleşiyor. Kendall Anderson adındaki 16 yaşındaki cocuk, annesi PlayStation 3'une el koydu diye onu oldurdu.
Cocuğun annesini nasıl oldurduğu kısmı ise işte işin en rahatsız eden kısmı. Eğer bu tarz şeyler size dokunuyorsa buradan ilerisini okumamanızı tavsiye ediyorum; Anderson, uyuyan annesine once cekicle saldırmış, daha sonra sandalye ile vurmuş ve son olarak olu annesini mutfak fırınında yakmaya calışmış. Annenin tek sucu ise oğlunu sosyal hayata cekmek icin Playstation 3'u ondan uzaklaştırmak!
Olayın ertesi gunu tutuklanan Anderson yaptığı bu berbat şeyi itiraf ettikten sonra kurduğu şu cumle gercekten her şeyi ozetler cinsten:
"Eğer ikinci bir şansım olsa, boyle bir şeyi asla yeniden yapmazdım.... Annemi cok ozluyorum...o bana değer veren tek insandı."
Anderson, kendin soylemişsin! Senin de en cok değer vermen gereken annendi. Ama gel gor ki... Neyse yorum sizlerde... Bolum Sonu Canavarı