Bu zombi oyunu cok tartışılacak! Dead Island - Video
Oyun Konsolları0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Bu zombi oyunu cok tartışılacak! Dead Island - Video
-
30-09-2019, 01:49:39İlk videosu 2007'de yayınlanan Dead Island adlı zombi oyununun dun yayınlanan korku dolu yeni tanıtım videosu hem beğenildi hem de tartışıldı. Video haberimizde... Dead Island oyunu'nun yapımı 2007 yılından bu yana devam ediyor. 2007 yılında yayınlanan ilk videodan bir sure sonra oyun tamamen unutulmuştu. Ancak yayınlanan bu yeni trailer insanın kanını donduracak cinsten ogeler iceriyor. Yayınlanan bu videoda tatile giden kucuk bir kızın zombiler tarafından saldırıya uğradığı goruluyor. Konu oylesine gercekci ogeler iceriyor ki sinema tadında bir tanıtım videosu hazırlanmış. Cocukların oyunda şiddete maruz kalmasına tepkiler ise, oyun geliştiricisi Techland ve dağıtım firması Deep Silver'a yoneltilmeye başladı. Deep Silver ise oyunda cocuk oyuncuların bulunmadığı tanıtım videosu icin boyle bir icerik hazırlandığını belirtti. Dead Island oyunu, Xbox 360, PS3 ve PC olmak uzere her uc platformda da kendini gosterecek. Dead Island oyunun korku ve şiddet dolu yeni tanıtım videosunu kaynağa giderek izleyebilirsiniz. kaynak:http://www.bilisimlive.com/bu-zombi-...ideo-1645.html __________________