Oncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar.. Yaklaşık 2 Aylık Uğraş Sonucunda Hazırladığım Turkce Dil Paketimi Sizlere Sunmaya Karar Verdim.. İlk Başlarda Kendi Kullanım Amacıma Yonelik Hazırladığım Paketi Diğer Kullanıcıların da Hoşuna Gitmesi Gerekcesiyle Cabal Online Resmi Forumlarında ve En Buyuk Cabal Online Forumu Olan cabalturkiye.com ve frmtr de Paylaşmaya Karar Verdim.. Turkish Language Pack by 10UR 1.0 Paketi Yuklediğiniz Taktirde: Oyunun Ara Yuzu, Giriş Ekranı, Karakter Secme/Oluşturma Ekranı, Oyun İci Uyarılar, Seviye Uyarıları, NPC Uyarıları, Pencere Başlıkları, Launcher, Oyun İcerisindeki Pencereler Turkceleşecektir.. Skill Acıklamaları, Gorev Acıklamaları, Yardım Ekranı ve Karakter Oluşturma Ekranında Cıkan Bilgilendirme Bolumune Turkceleştirme İşlemi Uygulayamadığımız İcin Bu Bolumler Orjinal Dilinde Yani İngilizce Olarak Kalacaktır.. Paket Şu Anda En Son Update İle Uyumludur ve Duzenli Olarak da Guncellenecektir.. Sanırım Paket Hakkında Bu Kadar Bilgi Yeter Paket Hakkında Detaylı Bilgi ve Ekran Goruntulerine Ulaşmak İcin: packby10ur.blogcu.com Adresini Ziyaret Edebilir, Yada Direkt Olarak Aşağıdaki Linklerden Turkish Language Pack by 10UR'u Bilgisayarınıza İndirebilirsiniz.. Direkt Link: e3heew.bay.livefilestore.com/y1ppKHRxJ1pp0_c4RPtjcgW-CCJQvLnxTkQw-LjP9QNYzkGtKuy1wkCW2HrpuVENO2ekhmZ9I9qABk/TLP%20by%2010UR%201.0.exe Rapidshare Linki: rapidshare.com/files/129314508/TLP_by_10UR_1.0.exe NOT: Lutfen Paketi İndirdikten Sonra Guncel Bir Antivirus Yazılımıyla Taratınız.. Eski ve Guncellenmemiş Antivirusler Kullandığım Kurulum Paketi Gereği TLP by 10UR Kurulumunu "Packer" Olarak Gorebilirler.. Taratma İcin Guncel ve Populer Antivirus Yazılımlarını Kullanmanızı Tavsiye Ederim.. Herkese İyi Oyunlar, İyi Eğlenceler.. Cabal Online'ı Turkce Oynamanın Keyfini Cıkarın.. 10UR || Paket Sahibi.. __________________