Şok Şok Şok Son Dakika Lady Olduruldu...
Cabal Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Şok Şok Şok Son Dakika Lady Olduruldu...
-
30-09-2019, 01:37:51"Mars 24ch Bloody İceda bir Bladerın bıcaklı saldırısına ugrayan Lady hayatını kaybetti" ayrıntılar altda... Bloody İceda Lady'nin bir blader tarafından oldurulgu GMler tarafından acıklandı.Yapılan acıklamada zanlının Lady'i oldurdukden sonra bir Bike ve bir miktar para ile kacmaya calışdıgını ancak Undead Graund girişinde Guardlar tarafından yakalandıgı acıklandı.Gorgu tanıgı bir Capellanın verdigi ifadede kacan kişinin isminin "23d234sd32" yani bir procyon oldugu belirtmesi uzerine hemen harakete gecen Guardlar 1.85 boyunda dual blustin katana ve osmium giyen Bladerı Undead Graund girşinde yakaldı ve cıkarıldıgı mahkemede tutuklanarak PK hapisanesine atıldı. Ayrıca gmler yapdıgı acıklamada Ladynin olmesi uzerine hangi itemin kime ait oldugu bilemedikleri icin tum itemlere el kondugunu acıkladı.Bunun uzerine Bloody İce ye gelen yuzlerce kişi burayı ateşe vermek istedi ama soguk hava şartları nedeniyle ateş sondu. Magdur olan kişiler ise eski pazar yeri olan Desart Screame goc etmeye başladılar. Bazı kişiler ise katilin kahman oldugunu belirtirken "o yapmasaydı biz yapıcakdık" dedi.Bloody İcedaki bir başka gorgu tanıgı olan Simon ise katilin bir kac gun once yarım duzune blustin katana satın aldıgını belirtti ve "eger boyle bir şey yapıcagını bilseydim tezgah altından osmium blade satardım" diyerek Bladera destek cıkdı. Bloody İce yetkilisi Henkoff ise yapdıgı chanel konuşmasında şunları dile getrirdi: "Lady olmedin kalbimizde yaşıyosun dicem ama iyikide geberdin senin yuzunden esnaf iş yapamaz hale gelmişdi" Ayrıca katilin Bike ile kacarken 2 kişiyi altına alarak hayatlarına son verdigi belirtildi.Son olarak ise Blader bu işi "ekonomiye can vermek " icin yapdıgını soledi ve "pişman degilim" dedi. Not: alıntı degil kendim yazdım can sıkıntısı __________________