[Satılık] Mercury-133 WA (istanbul ici)
Cabal Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- [Satılık] Mercury-133 WA (istanbul ici)
-
30-09-2019, 01:35:21Mercury serverında 133 level warrior'ım satılıktır. Ozellikler: Honour class 4 (%70) Transcender (full) / A.master Procyon Kız Karakter İtemler: İtemler vasat. Fakat PvE de hic zorlanmazsınız. Osm Deathblow Helm+5 (%20 critdamage- %4 crit rate) Osm Suit +5 (100hp) Shinguard Gauntlet of Vampire +5 (%3 hp steal) Mithrill Greaves (Mp autoheal) RedOsmium daikatana +5 (atack +4 EoG+6 EoF+6 2 x ROL+2 Astral Board Type X steelBlue (hesaba zimmetli) Amulet of battler +5 / Wampiric amulet +3 2 x Extr. Bracelet + 2 x Vital earring Kasada: Her turlu craft materyalleri darkdisc haric her tur level 3 disc vs.... ---------------- Odeme Şekli: Anlaşmaya varıldığı takdirde, alışveriş istanbul icinde yuzyuze gercekleştirilecektir. Karakterin her turlu gizli sorusu, ıvırı zıvırı mevcuttur. Alıcıyı madur edecek hic bir durum yoktur. Fiyat konusuna gelince, ilgilenenler ,gercekten almak isteyenler bana tekliflerini mail atabilirler. Konuşuruz,bu işin tuccarı değilim, yeteri kadar oynadım işim icabı bırakmak zorunda olduğumdan satıyorum, illaki anlaşırız mail adresim: sepmert @ yahoo . com __________________