Nes - Batman. ama değil. neydi bu oyun?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Nes - Batman. ama değil. neydi bu oyun?
-
30-09-2019, 01:32:32Gunlerdir gozume uyku girmiyor. Ne edeceğim ne yapacağım bilmiyorum. Girmediğim delik, uye olmadığım site kalmadı. Hala bulamadım. Foruma girdim ctrl f yapıp "konsol" dedim daldım buraya. Nostaljiye mi gitseydim bilemedim. Kafayı yemek uzereyim cidden. Piyasadaki tum atari kasetlerini toplayıp tek tek denicem neredeyse, o derece. Bu oyunu bulmam gerek hacılar. Anlatayım; Şimdi oyun aslında Batman. Ama isminde Batman gecmediğini duşunuyorum zira tum Batman oyunlarını inceledim. 2 boyutlu, 2 kişi oynanabiliyor. Batman & Robin hesabı. Mutfakta falan ilerliyoruz. Yanan ocaklar, fincanlar... Buz adamlar var. Yokuştan inerken dev toplar peşimizden geliyor kimi bolumlerde. Kale var (bildiğimiz kale, futbolda olan) ağlarından yukarı doğru cıkıyoruz. Ahtapot var bir bolumde boss olarak... Başka detayda hatırlamıyorum. Google'a yazmadığım kelime kalmadı inanın. Hala sonuc yok. Sizden ricam bu oyunun ismini bilen varsa yazsın nolur. Ruyalarıma giriyor artık, uyuyamıyorum harbiden. Mesele sadece oyun değil kişiliğim yuzunden birazda. Takıntı haline geldi iyice. Gidiciyim sanırım. im kamin tu yu gaad __________________