degerli arkadaşlar. oncelikle burada yazılanları ve yazı yazanları gercekten takdir ve teşekkur etmek benim icin bir elzemdir. benim problemim şoyle. aslında yukarda DJ sonsuzluğun actığı topicdeki butun konuları inceledim. genelde cip taktırırsan problem hallolur demişler ama ben net bir bilgi icin bu topic'i acıyorum. Amerika'dan bir hafta once bana PS2 geldi. gelen PS2 NTSC.ben cip taktırmayacagım. orjinal hali ile kullanacagım. PS2'yi televizyona bagladım. goruntu siyah beyaz. daha oyun deneme fırsatım olmadı ama buyuk ihtimalle acılış menusu siyah beyaz ise oyunlarıda siyah beyaz gosterecegi kesin gibi. PLAY STATION 2'nin modeli SCPH-75001(Slim Case) benim sorularım; 1-eger NTSC ve PAL uyumlu bir televizyon kullanırsam problem tamamen hallolur mu? 2-sadece PAL olan bir televizyondan ben PS2'den renkli goruntu nasıl elde edebilirim?(benim televizyonum sadece PAL ozelligi var) 3-gri kablo kullanırsam olay hallolurmu?(bana gelen PS2'nin orjinal kablosunun rengi BEYAZ, KIRMIZI, ve TURUNCU(sarı degil)) 4-yukarıdakilerin haricinde bunun icin ozel bir aparat kulanmam mı lazım? bilgilendirirseniz cok sevinirim. neticede benim gibi yurt dışından PS2 getirenlerin coğu bu problemi yaşıyordur. teşekkurler. __________________