Beyler Hepinize Bisi Sorcam Forumda Bu P.Server China Cabalları Hakkında Cok Kez Sordum Dedikleri Ortak bisi Wardı Asya Dil Paketini Kur Die... Kurdum...Olmadı... Neyse Ben Sorunuma Geciyorum Simdi Bende Bu Cabal ın China P.serverlinin Clienti War... ++ Asya Dil Paketi Kurulu... Simdi Her China Cabal P.serverda Basıma Gelen Sorun Su: Oyunu Yukluorm (China Client Kullanıyorum Herzaman) Ondan Sora Gerekli Patchleri Vs vs Duzgunce Kurup Oyuna Girmeye Calısınca En Basta Girerken Cikan Loading Ekraninda(İd ve Pass Yazmadan Onceki Ekran...) Biraz Bekleyip Ekranı Seyrettikten Sonra Otomatikmak Hic Bir Hata Cikmadan Pat Die Kapanıp Masaustune Geri Atıyor... Ayrıca Cabal China P.serverlerda ( Bu serverlar redcabal vs vs...) Oyunu Baslatınca Oyun "Window Mode" ta BasLıyor Aklıma Takılan ise Acaba Window Mode la Basladigi İcin Mi Boyle Oluyor ... Ama Lutfen Cevaplarınızı Esirgemeyin ve Yanıtlayın RiCa Ediyorum... NoT: TeKRaR eDiYoRuM AsYa DiL PaKeTi + China Serverlar İcin Client YukLu... Ayrıca Bi 2.NoT oLaRaK ta China Client ten Kaynaklanıyosa SoLeRsEniz SeViNiRiM... TsKLeR...SaYGıLaR... İşletim Sistemim Xp Bu aRaDa...!!! __________________