Platinium Premium Ve Sonrasi.
Cabal Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Platinium Premium Ve Sonrasi.
-
30-09-2019, 01:21:29Bir aylık platinium premium aldım %50 exp ile hizli lvl almak maksati ile.. Pontusda ne hikmetse gozle gorulur bir exp artisi goremedim.. Platinium premium olmasina ragmen 5-6 mob topluyorum gelen exp 80 maximum 110k bir gariplik sezinliyorum ama ne olduğunu cikaramiyorum bu kadar az exp gelmesi sasirtici sanki premium yok gibi halende kasmaya devam ediyorum premiumum var bosa gitmesin diye canla basla direniyorum Ve dun akşam premium bitti 162 olacaktim %20 exp kasmam gerekliydi Az once biraz uğraşayimda leveli alayim dedim gectim pontusa..lvl ayni yine tekim itemlerim ayni kastigim yer ayni 5 mob topladim ataga basladim gelen exp 250 280 300..en az 90k Ben bu expi platinium premium varken hic bir zaman alamadim boyle bir exp gormedim. Ya bu premiumda bi gariplik var, Yada bir sistem hatasi var premiumu algilamayan.. Bir saskinlik icerisindeyim..exp event var desek oyle bir sey goremiyorum.. Bu durumu yetkililere ticket olarak bildirsemmi acaba..bu sekilde exp gelicekse ben daha premium almam.. Bu konuda bilgim disinda bir durummu var icinizde bir aciklik getirebilecek varmi arkadaslar.. __________________