PlayStation Ps2 mi İşlemci mi?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation Ps2 mi İşlemci mi?
-
30-09-2019, 01:08:50Video oyununa ayırabileceğim 200-250 tl butcem var. Bu butceyle aşağıda ozelliklerini saydığım pc 'me amd phenom cift cekirdekli 3.0 Ghz işlemci mi alayım. Yoksa ps2 mi?. Biliyorum diyeceksiniz ki coktan ps3 cıktı ps2 devri kapandı ps2 ye oyun cıkmıyor diye ama ps2 de 1 oyun bile oynamış değilim;anlayacağınız ps2 ile hic tanışık değilim.ps2 alırsam 3-5 adet exlusive seckin oyun alıp surekli onları oynayacağım.ps3 icin full hd tv yok, şuan icin ps3 e o kadar butce harcama yapamam. Ve yıllardır pc kullanıcısıyım şimdiye kadar donanım yetersizliği ve donma-takılma..vb gibi sorunlar olmadan sorunsuz bir şekilde full detay oyun oynadığımı hatırlamıyorum! hep duşuk ayarlarla bulanık goruntulerle veya ayarları orta seviye yapıp takılmalarla donmalarla hdd yer sorunu,oyunu oynamasan bile hdd de tutma zorunluluğu her oyun oynamak istediğimde tekrar yuklemek....vs sorunlarla boğuşarak oyun oynamaya calıştım (oynamaya calıştığım oyunlarda oyle 2011 model oyunlar değil.. ).Benim pc ozelliklerime sahip olanlar benim şuanki oyun oynama standartlarımı biliyorlardır. Gecen sene Geforce 9500GT 1GB ekran kartı aldım ama kayda değer hic bir performans değişikliği gormedim.işlemci duşuk kaldı, bir de işlemci değiştirme gerekti +hdd değiştirme o su şu su bu su değiştireceğime ekran kartını sattım. zaten pc gunluk kullanım ihtiyaclarımızı karşılıyor. sırf oyun icin diğer parcaları upgrade-değiştirmeye gerek gormedim.Sadece işlemci alırsam oyunlar icin yeterli gelir mi? eğer gelmezse bunun ekran kartı+hdd si+ ve ileride ram de...vs işin icine girer bir suru masraf cıkartacağını duşunuyorum...masraf ps2 fiyatını gecerse ps2 almayı duşunuyorum... ps2 oyun videolarına netten bakıp inceledim guzel ve tatmin edici gozukuyor.aynı ve farklı oyunları pc/ps2 genel olarak karşılaştırdığımda; ps2 oyunları daha sıcak eğlenceli ve hızlı, pc oyunları cok soğuk durgun ciddi ve boyle bir similasyon havası var gibi gorunuyor.. yanılıyormuyum siz de aynı fikirdemisiniz? ps2 alsam pişman olurmuyum? Tek isteğim eğlenmek ve stres atmak icin ailece,arkadaşlarımla ve tek başıma video oyunu oynayarak zaman gecirmek... Ricam bu konuya ps2 sahibi "bilir kişi" arkadaşlar cvp verirse biz de yanlış bir sonuca varmayız. PC ozellikleri: Amd Athlon Xp 3200+ 1.75gb ddr2 ram 250mb geforce onboard ekran kartı (anakartım yeni gigabyte markalı ufak boyutlu) İDE HDD 75GB (HDD cok eski arada tekliyor...) 17inc CRT monitor win7 starter Ek not: Evde buyuk ekran TV var. __________________