Selamlar, uzun suredir kendime oynayacak online oyun arıyordum , Game Moderatorlerin titizliği ve hilenin az olması nedeniyle cabal online cazip geldi ve şuanda oyunu indirmekteyim. Başlamadan once bazı hataları yapmamak icin bir kac soru soracağım. Bu tarz oyunların hepsinde karakter secimim savaşcıdan yanadır, bu oyundada aynı istikamette gideceğim. Karakterimin Canı ve defansı yuksek , tank gibi kodumu oturtan birşey , aynı zamanda vurduklarında acımadıkii diyebileceğim birşey olması lazım . Knight ile benzetme yaparsak Warrior tarzı bir karakter secmek istiyorum yani. Oyunu oynamadığım icin sorularım cok basit gelebilir , bunun icin hangi karakteri secmeliyim. Karakter sectikten sonra Stat point Skill point gibi kavramlar var ise hangilerine onem vermeliyim , hangilerini hic geliştirmesemde olur. Oyunda geri donuşu olmayan birşey varmıdır. Orneğin statlarımı yanlış verirsem bunun geri donuşu varmıdır stat sıfırlama gibi. Var ise bunu yapınca bir kaybımız yada zararımız oluyormu. Lvl kasarken atlamamam gereken daha sonra keşke yapsaydık , yada keşke hemen yapmasaydık denilen onemli birşey varmı? Ve son olarak hangi serverda başlamamı onerirsiniz nedeni ile birlikte yazarsanız sevinirim. Yeni serverlar yeni oyuncular icin daha iyidir diye duşunuyorum. __________________