Merhaba Arkadaşlar ; Knight online'yi Koxp yuzunden Bıraktım.Biraz araştırdım ve Cabal Online başlayalı 2 gun oldu En son serverde Lwl 35 oldum. Karakterim Force Shielder. Sorularımıza Gecelim isterseniz. 1 )Surekli bir gorev halindeyim Npclere tıklayarak 35 oldum... Gorevler ne zaman son bulacak_?? 2)Gorevler bitince kasmak zorlaşacak..Exp icin premium var mı ?? Varsa exp artışı aşırımı fazla ?? 3)Skill Exp kasmak ilerde ne işe yarar ? Nerde kasılır ? 4)Cash ile alınabilen itemler Hp + Def + atack arttırır mı ? Arttırırsa bunlar neler? 5)İsim ve Cinsiyet değişimi varmıdır? 6)Magic Force Shielder ve Sword Force Shielder hangisi daha avantajlıdır ?? Skill sıfırlayıp Magicten Sworda donulebilir mi? 7)Şuan 95 tane Verilmemiş Skill Point var Magic Fsde bu pointleri Hangi Skile verecegiz Yada Kac Lwlde acılacak olan Temel bir Skille verecegiz ?? Son 1 yıldır Forumlarda bu sorulara cevap veren kimse yok araştırdım ve cevabı bulamadım. Şimdilik Aklıma takılanlar bunlar arkadaşlar. Yardımcı cok olursanız sevinirim. İyi forumlar... __________________