Bir Kac Sorum Var Yardım Lutfen !
Cabal Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Bir Kac Sorum Var Yardım Lutfen !
-
30-09-2019, 01:02:57Selamlar, yaklaşık 1 haftalık oyuncuyum, başlamadan once birkac soru sormuştum fakat yanıt alamamıştım. O sorularımın buyuk bolumunu kendim cozdum fakat yeni sorular doğdu şimdi ve sinirlerim bozuluyor artık hic bir forumda yeni başlayanlara yonelik temel duzeyde yardım bulamadım. 1.En cok takıntı yaptığım konu bu. Ruin gibi gorev bolgelerine girip item toplayıp para kazanmaya calışıyorum. Ancak banka yetersiz ve bir kılıc bile 6 kare yer kaplıyor. Depo hemen doluyor + cantamızdada yer kalmıyor. Orneğin Guc cekirdeği , terfi cekirdeği denilen malzemeleri pot gibi ust uste koyma şansımız yokmu ? Aynı tip 20 tane guc cekirdeğini yan yana koymak banka hacmini cokertiyor. Elimden geldiği kadar satmaya calışıyorum fakat, Red Moon danmıdır bilmem , pek oyuncu yok , ucuz fiyata rağmen satışlar duşuk . Bunları npc ye satıncada Ruin gibi yerlerde 2 saat kafa patlatmak boşa gitmiş oluyor. 2. Warrior karakter ile oynuyorum , atack skilleri 9 lvl da kalsın deniliyor her yerde. Daha hızlı doluyormuş. Fakat ben 9 un ustune cıktığında skill surelerinde fark gormedim. Yine ruin gibi yerlerde bazı boss ları kesene kadar Meeee lediğimiz icin , atack arttırmak icin bu skilleri max yukseltmek istiyorum. Daha hızlı boss kesmek icin atack skillerinin 9da kalmasımı kafidir, yoksa daha ileri lvl larmı daha avantajlıdır? 3. İtemlerde kritik hasar, skill exp bonus, hp bonus, vampiric itemlerde hp emme bonusları vs. vs. mevcut. Bir itemin değerliliğini tespit edebilmek istiyorum , bu sayede para etmeyecekleri bankada bekletip fuzuli yer kaplatmayalım. En değerli ve en zor bulunan , en cok aranan bonuslar hangileridir? Agent Shop adlı npc den bakıp oğrenmeye calışıyorum ama cok fazla ceşit var ve her ceşit o npc de olmuyor bazen. 4. Bankanın 1 sayfası acık, free kullanıcıyım diğer sayfalar reel paraylamı acılır ? Aynı şekilde Karakter cantasında 2 sayfa acık ve bu yetersiz kalıyor, diğer sayfalar sadece reel paraylamı acılabilir ? Yoksa bu diğer sayfaları Alz karşılığı yada pazarda bulabileceğimiz bir itemle de acabilirmiyiz? Acabilirsek itemin adı nedir ve nasıl acılır? 5. Bir warriorun kullanabileceği en ustun silah hangisidir? Buna gore para biriktirip o silahı alacağım. 6. Warrior un itemlerinde olması gereken en onemli bonuslar hangisidir? All skill Amp. Adlı bonuslar goruyorum. Amp. Denilen şey nedir ne işe yarar, onemlimidir? 7. Son olarak , Agent Shop adlı npc de item satmaya calışıyorum. Orneğin 20 tane Guc cekirdeği satmak istiyorum , ancak 5 den fazla koyamıyorum. Diğer oyunculara bakıyorum daha fazla koyabiliyorlar aynı cins itemden. Fakat ben 5'er 5'er koyabiliyorum nedense. Miktar yazan yere 5 den fazla rakam giremiyorum. Bu sorulara cevap veren, vermeye calışan herkese şimdiden teşekkur ederim , ardındanda replerim __________________