Bedava Play Station 3,Iphone isteyenler buraya
Oyun Konsolları0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Bedava Play Station 3,Iphone isteyenler buraya
-
30-09-2019, 01:00:43Meraba gecenlerde İngiltere'den bir arkadaşımın tavsiyesi uzerine bir siteye uye olmuştum adı lockerz.Aslında ilk başta arkadaşımın bu davetini isteksizce kabul etmiştim cunku bu turlu sacma sapan sitelerle uğraşacak vaktim yoktu ama birgun arkadaşımla msn de konuşurken bana icinde lockerz paketi ve tişortu olan ve paketin icinde play station 3 olan bir video gosterdi camden O zamanlar ona inanmamıştım ama bana o paketi gosterdikten sonra hırslandım ve siteye uye oldum.İnanamıyacaksınız ama gercekten de sitenin bu tur hediyeler verdiğini arştırarak oğrendim.Aynı zamanda site cok profesyonel siteye girip uye olmak imkansız . Sizi zaten uye olan bir arkadaşınız davet emek zorunda ki Turkiye'de bu uygulama yeni olduğu icin bu cok zor o yuzden de bn Turk kullanıcılarına yardım etmek icin bu formu kurdum.Lockerz.com davetiyeli uyelik sistemi ile calışan ve size 2-3 ayda play station 3 hatta motosiklet bile kazandırıyor Canta, ipod, notebook filan da kazanılabiliyormuş. Puan nasıl toplanıyor? Uye olduktan sonra; =ilk denemede 30 puan -Hergun siteye girerek =2 puan geliştirilirse 4 puan -Gunluk sorulara cevap vererek=2puan geliştirilise 4 puan -Uye davet ederek=2 puan geliştirilirse 4 puan -Aynı zamanda Zlist toplarsanız reklam zleyip puan kazanabilirsiniz BAZI HEDİYELER 42" LCD TV 3000 PTZ iPod Touch 600 PTZ iPod Nano - Silver 300 PTZ Second Generation iPod Shuffle - Green 150 PTZ Grand Theft Auto IV 100 PTZ (PC game) Play Station 3-600 PTZ MOTORSİKLET-7000 Sağlam bi site Uye olmak isteyenler ,e-mail adreslerini yazsın davetiye gonderebilirim.Ya da tekmen2000(et)hotmail(nokta)com a mesajınızı gonderin.Ama ilgilenebilmem icin lutfen bana mesaj attığınızı yazın.Kullandığım bircok e-mail war cunku __________________