PlayStation Onlarca psn oyunu 6da 1 fİyatina
Oyun Konsolları0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation Onlarca psn oyunu 6da 1 fİyatina
-
30-09-2019, 01:00:29Oyunlar tek bir accountta, o yuzden verdiğiniz parayla hepsini indirebileceksiniz. Odeme Gittigidiyordan ozel ilan acarak yapılacak ve bu sayede cok guvenli olacaktır. Oyunları gostediğim Youtube videosu da var fakat yeni olduğum icin linkin yarısını verebiliyorum: /watch?v=iQYmG5oV1Wc linkin on kısmına klasik youtube adresini yazacaksınız MSN: [email protected] İlgileniyorsanız veya sorunuz varsa ekleyin LİSTEDEKİ TUM OYUNLAR SADECE 150 TL'YE, 175'ti duşurdum (Gercek değeri 1000 tlnin biraz ustundedir, inanmayan hesaplasın kimseye yalan borcumuz yok PSN'de gozuken fiyatın uzerine +%8 vergi olduğunu unutmayın Oyunlar arasında hic dokunmayacağım oyunlar da var diyebilirsiniz. Fakat sırf oynayacağınız oyunları satın alsanız bile benim fiyatımdan cok yuksek bir fiyat odemek zorunda kalacaksınız. Tek odemeyle PSN'i silip supurun derim OYUN LİSTESİ: PS3 (hepsi full) S.O.C.O.M. Burnout Paradise Full Online Bundle + Toy car addon Ratchet and Clank: Quest for Booty Wipeout HD Tekken 5 Full Online Bundle Super Stardust HD Comet Crash Watchmen: The End is Nigh Part 1,2 Siren 1den 12ye tum Episodelar Rag Doll Kung Fu Soldner-X Himmelsturmer Everyday Shooter Flower flOw Toy Home TV Show King Marvel vs. Capcom 2 Street Fighter HD Street Fighter Puzzle Gauntlet II Worms Burn Zombie Burn Battlefield 1942 Prince of Persia Classic HD Teenage Mutant Ninja Turtles (ninja kaplumbağalar) PSP: (hem orijinal hem de custom firmware ile calışır) Kingdom of Paradise Field Commander Syphon Filter: Logan's Shadow PS1: (hem PS3 hem de PSP'de calışır) Spyro 1 Spyro 2: Ripto's rage Spyro 3 Metal Gear Solid Silent Hill Resident Evil: Director's cut Bildiğiniz gibi Warhawk ve GT5 olmuyor. Onun haricindeki herşeyi indirebilirsiniz. __________________