Upgrade Macerasi Ve Husran (HELP)
Cabal Online0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Upgrade Macerasi Ve Husran (HELP)
-
30-09-2019, 00:58:44Slm.. Amacım bir Topaz orb alıp 40/7 yapmaktı. Youtube"den videolar filan izledim slot acma filan.. Amacım 40 CD. 7 Rate topaz Yapmaktı etrafımda yardım edecek birileri bulamadım Aldığımda orb şu ozellikte idi Topaz orb +0 Critical DMG +16 All Attack UP + 7 Tek slot boş Bindig item değildi Bir slot exender high aldım.hemen 2.slotu actım,acmamla binding item oldu hic bir umudum kalmadı. bu durumu gorunce.bu işi ben beceremedim olan paramıda bu yolda bilgisizce car cur ettim..diye duşundum.. Sinirimden itemi kıracaktım son anca vaz gectim Slotları doldurmak icin options cd scrolu aldım İlk slota 12 Critical DMG geldi Diğer slot boşken aklıma sacma bişiy geldi acaba slotu acınca +7 +8 gibi upgrade mi etmeliydim ondan boyle olmuştu hic birşeyi beceredim ve cok uzgunum halen şokundayım..+8 upgrade ettim sonra optison scrolle boş olan 2.slotu da doldurmak icin tıkladım 2 defa failed verdi.. Sonra 10 Critical DMG geldi bu sefer tuttu 38 Critical damage olması lazımdı ama ne hikmetse 40 Critical DMG oldu Bu sefer kafam iyice karıştı keşke foruma konu acıpta sonra bu işe kalkışsaydım dedim ama iş işden gecti bir kere.. Tek slotlu iteme slot acınca 2 slotta bindig olmuyor diye biliyorum.. Bindig item olmasaydı acaba 36 cd demi kalırdı..ben nerede hata yaptım ne yapmam gerekiyordu bu boyle oldu artık uzulsemde param yerine gelmiyor..Lutfen bu konuda bilgilerinizi paylaşın yorumlarınızı bekliyorum İtemin ksc sini koyuyorum itemin son hali bu iyimi kotumu bir şey deyin kendimi yiyorum burada http://img447.yukle.tc/images/4419ksC.png Bu orba 1 slot daha acabilirmiyim nerede yanlış yaptım ne yapmalıydım. __________________