PlayStation MotorStorm: Apocalypse PERKS ler hakkında...
Oyun Konsolları0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation MotorStorm: Apocalypse PERKS ler hakkında...
-
30-09-2019, 00:57:38Merhaba arkadaşlar; MotorStorm serisine Apocalypse ile başladım. Yaklaşık 2 - 3 haftadır online olarak oynuyorum. Ancak cozemediğim bazı detaylar olduğunu duşunuyorum. Bazı oyuncular (Tobinator - TX gibi) ozellikle Dirt Bike ve Rally Car kullananlar yarışlarda kapanmaz bir fark acıyor. Yarışı ne kadar iyi oynarsam oynayım bu adamların actığı 15 - 20 s lik farkı kapatamıyorum. 16 kişilik bu yarışlarda en kotu 3. veya 4. geliyorum ancak nicklerini belirlediğim bu adamları gecemiyorum. Aracların level ile pek alakası olmadığını anladım. Ancak PERKS ler cok etkili. Bir cok varyasyonu denemiş olmama rağmen yinede bu oyuncuların rekorlarına yaklaşamadım. Acaba perks sıralamaları nasıl? Mesela Down Town Double Decker yolunda 2 turluk bir yarışı diyelim 1.50 de tamamlayabiliyorsam (hic kazasız ve minumum yol ile) bu oyuncular bu rekoru 1.30 a kadar cekiyor. Dirt Bike kullanarak yaptığım bu rekorda PERKS dizilimim: Aerodynamic - Chilled - Armour... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim. ncaewar __________________