[IMG]http://img103.**************/img103/2603/thumb6fu.jpg[/IMG] Jack Sparrow hayranlarının uzun zamandır haberlerini takip ettiği Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow 30 Temmuzda raflardaki yerini alcak. Filmi izlemiş ve oldukca keyif almış biri olarak acıkcası oyunu bende cok merak ediyorum. Yapımını 7 Studiosun ustlendiği oyunun dağıtıcılığını Bethesda ve Ubisoft yapacaklar. Filmi izleyenlerin ve beğenenlerin kacırmayacakları bir oyun olacağını sanıyorum. Oyunun senaryosu tamamen film uzerine kurulu ve sempatik korsanımız Jack Sparrow un başından gecenleri oynuyoruz. Oynanıştaki eğlencenin maksimum seviyeye cıkması icin dağıtıcı şirketler hicbir masraftan kacınmayıp seslendirmeleri bizzat Johnny Deep e yaptırmışlar. Bu filmi izleyen coğu kişinin oyunu alması demek oluyor. Oyunda diğer karakterlerde bulunacak ve co-op modu sayesinde bu karakterlerle de oynama şansımız olacak. Co-op modundan biraz bahsetmek gerekirse bir arkadaşımızla beraber gorev yaptığımız bir multiplayer modu. Senaryodaki gorevleri multiplayer şeklinde 2 oyuncu yapabiliyor. Oynanışa gelirsek oyunda aksiyon yuksek dozda bulunuyor ve sıkıcı değil. Cevre oğeleri (tuzaklar, patlayıcılar vs.) kullanılabilecek ve bir cok ceşit kılıc olacak. Her yeni silah yeni combolar getirecek. Combolar uzerinde vurgu yapıyorum cunku yapımcılar hareketlere ve karakter serbestliğine cok onem vermişler.Bu yuzden oyuna aksiyon tabanlı bir adventure diyebiliriz. Oyunda bir cok yerde puzzle cozmemiz ve cevre oğelerinden yararlanmamız gerekiyor. Oyunun grafikleri bir film oyununa gore fena değil ve gayet renkli bir atmosfer oluşturmuş. Jack in modellemesi ise birebir aynı. Oyunun cıkmasına az bir sure kaldı ve şimdilik kısa kesiyorum, merakla bekliyoruz, umarım hayal kırıklığına uğramayız.. (alıntıdır) __________________