Mercury de 111 Level WA itemli trance satılıktır Yada Knight ta 75+warrior takas
Cabal Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Mercury de 111 Level WA itemli trance satılıktır Yada Knight ta 75+warrior takas
-
30-09-2019, 00:39:22Evet mercury Serverinde En iyi clanda 111 IvI Trance Warriorumu ytl Yada Knight Onlinede İtemli Carnac Yada Akara Dieste olabilir takaslamak istiyorum İtemli ve 75+ olması şarttır cabaldaki wa nın itemleri Shineguard+4 govdelik tek slot +50 hp shineguard+4 helmet critical damage basılı tek slot osm +5 govdelik cift slot +100 hp osm kolluk+5 cift slot atack+def basili osm+5 cift slot ayakkabı +100 hp skil yuzukleri takıları+8 +6 skil kasmak icin+5 elbiseleri mevcut+4 exp skil set +8 exp skil damageli+6 kilicida mevcuttur gelelim silahlara red osm shadowtitanium greatsword tek slot critical basili+6 kılıc, shadowtitanium great sword+6 cift slot critical+add damage basili kılıc ayrıca astral board vardır 24000 caSH olandan yeşil renkli olan astral board ayrıca bidunya ciddiye alınacak hosteste sayamadığım kadar item vardır hepside yuksel alz edecek itemlerdir wi itemleri blader itemleri slotlu itemler vardır disklerin herturlusu mevcuttur dedimya sayamıyacağım cok cok item var red coreler force coreler midium low coreler rof+8 yuzuk rof+7 +6 yuzukler def 15 atack kolyeler isimleri aklıma gelse yazacam ii para ediyor ayrıca 60 gunluk premiumu mevcuttur en iyi premiumdan skil exp ve normal exp %50 verenden premium biraz harcandı tabi 10 gunu gitmiştir herhalde skil rankı sword:trance - magic : şuan g.master complater olacak az kaldı dual zaten bu pre varken sp kasmak cok basit hemen rank atlatıyor ayrıca rank up 4 tedir 5 e kasıyorum dediğim gibi ytl olabilir knight onlinede tercihim yeni serverler akara carnac felan ama dieste olabilir 75+warrior itemli olması şart dandik itemli ise hic yazmayın knighti 4 sene oynadım neyin ne olduğunu iyi biliyorum ayrıca herkes tekliflerini yazabilir warrior olacak diye bi şart yok uyarsa itemleri leveli rogue haric diğerleride olabilir ayrıca mercury de yine aynı levelde 115+ wi fs ilede takas olabilir itemli olması şarttır itemli alırım itemli veririm mail adresim [email protected] tekliflerinizi bekliyorum.. __________________