Oyunda..Yuksek miktarda para ve yuksek miktarda bounty kazanılmıştır..Tum araclar,Yolllar ve Tum Arac Modifikasyonları Acılmıştır..Tum Modlar Acıktır...Tum videolar acıktır...Oyun bitirilmiştir... http://rapidshare.com/files/16663668...rcover_EUR.rar
İnceleme Oyun Genel Olarak Pro Street den cok cok iyi olmuş..Grafikler dahil oynanabilirlik mod ceşitliği arac ceşitliliği falan + puan kazandı benden...Bunun yanı sıra Oyunda belirli modlarda hasar olayı koymuşlar Ama ben pek beğenmedimOyunda En iyi arac Lamborghini Gallardo'dur..Onunla bitirdim En iyi hızlanan,Hızı en iyi olan (max 410.5 Km/h) dengelenen ve yol tutuşu en iyi arac odur..Diğerleri Cok iyi gozuksede Cok iyi değiller. Artıları : -3 Farklı şehirde 10 larca yarışma imkanı -Arac Modellemeleri. -Onlarca Mod. -Harika Ara Demolar. -Hız duygusunu verebilme. -Onlarca Lisanlı Arac ve arac parcası. -Sesler Fena Değil. -Speedbreaker Ozelliği. Eksileri: -Arac Modellemeleri dışında diğer NPC (Non Play Car) yani oynanamayan araclar falan cok dandik olmuş Kutu Gibi -Gozle Gorulur Hasar Olayı Yok. -Hala cok istediğim arac ici Kamerası yok. -Bazı ufak tefek hatalar soz konusu. -Onlarca Mod ve arac olmasına rağmen hala oyun ruhu yok surekli aynı şeyleri yapmaktan cok sıkılıyorsunuz. -Modifiye olayı kısıtlı..Yani istediğiniz gibi oynama yapamıyorsunuz sadece orada hazırda olanları Ekliyorsunuz..Sevmedim modife olayını. -Ara videolar cok kısa ve konu anlatımında cok kısır kalmış.Ozellikle oyun bitirince Cıkan demoda Bayan Yakalanıyor ee diğer as başkan nerden o niye yok o herife ne oldu...Konu Butunluğu yok -Aracların ozellikleri cok cok iyi dengelenmemiş. -Polislerin yapay zekası cok iyi değil.. Oyuna Genel Notum %70... Son Soz: Cerez tadında zevkli yer yer sıkıcı bir oyun olmuş..Hala benim favori NFS oyunum PSP'de MOST WANTED 5-1-0'dır İşte Oyundan SS'ler: