Arkadaşlar PSP hakkında birkac bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.. psp almak istediğinizde garantili ve garantisiz fiyatları arasında cok buyuk ucurum var 370 milyona garantisiz 575 milyona kadar garantili psp value pack li psp aliyorsunuz. biraz araştırdıktan sonra istanbul doğubankta 400 civarinda ama tahtakalede 370 milyona garantisiz buldun 1 km 30 milyon hic fena degil simdi gelelim garantili garantisiz hangisini tercih edeceginize ?. simdi psp oyunları 80 milyon ile 100 milyon civarinda .. eger yok ben internetten indirecem de oynucam diyorsaniz o zaman 2 onemli şeye ihtiyacınız olacak birincisi mutlaka 1 GB Pro.Duo memory karta ihtiyacınız var. 2 onemli konu ise psp sisteminizin mutlaka 1.5 versiyonu olması gerekiyor .. ama aldığınız psp 1.5.2 yada 2.0 gelebilir o zaman Downgrade denilen işlem yapmaniz gerekiyor (versiyon duşurme) o zaman karşınıza 2 sorun cikiyor birincisi garanti ucuyor ve internet browserin olmuyor.. benim yaptiklarim şoyle 370 milyon verip 1.5.2 versionlu psp aldım birtane 20 € verip slikon kap ve ekran koruyucu aldım (bence mutlaka alın ekran cok cabuk ciziliyor) eve 1 gb Memory aldim ve internetten ne kadar oyun varsa cektim 30 a yakın oyun cektim hemen hemen hepsi calişti en cok oyunları torrent sitelerinde buluyorum ve bu arada bir cok emulatorde buldum psp icin yani psp icin yok yok.. umarım psp ile ilgili aklınızdaki bir kac soruya cevap olabilmişimdir ?. __________________