Nintendo Wii'si olan arkadaşlar burada sorunlarımızı birbirimizle paylaşalım. Wii ile ilgili tum soru ve sorunlarınızı bana sorabilirsiniz. Msn adresim: [email protected] Eğer oyun almayı duşunurseniz bu konumu inceleyiniz. Wii ile ilgili sorunlarınızı pm ile veya buraya mesaj ile bildiriniz. Size yardım etmekten zevk duyacağız. Elimdeki Wii oyunları Pro Evulation Soccer 2008_PAL Call of Duty 3 Pal Medal of Honor: Varguard_PAL Medal of Honor 2 : Heroes_PAL Zelda: Twilight Princess_PAL Need for Speed: Pro Street_PAL Need for Speed: Carbon_PAL Metroid Prime 3_PAL FarCRY _PAL Splinter Cell: Double Agent_PAL Worms_PAL Prince of Persia: Rival Swords_PAL Tony Hawk's Proving Ground_PAL Tony Hawk's Downhill Jam_PAL Resident Evil 4_PAL Resident Evil: Umbrella Chronicles _PAL No More Heroes_PAL The GodFather: Blackhand_PAL SSX Blur_PAL Mortal Combat Armagedon My Spanish Coach Red_Steel_PAL Driver_Parallel_Lines_PAL Pokemon_Battle_Revulotion_PAL Avatar: The Last Airbender_NTSC[FreeLoader ile PAL da calışır] WWE SmackDown vs RAW 2008_PAL Super Smash Brawl Bros. PAL [YENİ]Top Spin_PAL [YENİ]Mario Kart_PAL Bu oyunlardan istediğiniz olursa bana ulaşın __________________