beyler god of war da bır yardım gerek tam cozumunude ındırdım ama bır turlu yapamadım dıyor kı ---HYDRA + --- 2 HYDRA SPAWN--- Şimdi burada biraz taktik lazım. Orta da Hydra sağda ve solda ise bunu iki kucuk yavrusu var. Yukarıya tırmanabilmek icin bu ikisini halletmeliyiz. Şimdi once bu kucuklerden birini hedef alın. Mesela sağdakini. Buna saldırın. Baya bi vurduktan sonra bayılacak. Bayılınca seri olmalısınız. İyice sağa gidin ve oradaki kasalara tırmanın. Karşıda kancanın olduğu platforma zıplayın ve kancaya vurarak yerdeki yavru hydra€™nın kafasına saplayın. Birincisi tamam. Artık kacamaz. Aynı taktiği soldaki yavru Hydra icinde yapın. Bu iki yavruyu halledince asıl meselenin olduğu Hydra€™ya gitmek icin filelerden yukarı tırmanın. Bunu nefesi baya kuvvetli ve yanık bir sese sahip . O yuzden bağırdığında filelere tutunarak zıpayın. Gerci aşağı duşsenizde fazla bir şey fark etmez yeniden cıkmak zorunda kalırsınız o kadar. Sağa sola kacarak Hydra€™nın gozcu kulesini dişlemesini sağlayın. O tahtaya yanaştığında saldırın. Bu taktikle biraz vurunca O tuşu devreye giriyor. Kafasında O tuşu belirince basın ve abanarak Hydra€™yı direğe carptırın. Bu taktiğida bi kac kez uygulayınca ortadaki direk kırılacak. Direk parcalandıktan sonra eski taktiği uygulayın ve kafasında tekrar O tuşu belirene kadar devam edin. Asıl şov şimdi başlıyor. O tuşuna basarak canavarı yakalayın. Bi yandan gorsel şovu izlerken diğer yandan da ekranda beliren tuşlara basmayı ihmal etmeyin. En sonunda O tuşuna abanarak bununda işini hallediyoruz. yukarı cıktıgımda dedıgı herseyı yapıyorum canawar bayılıncada O tusuna hızlıca basıyorum canavarı yakılıyor ama daha sonra canavar benı cekıyor dırege vuruyorum 2 saate yakındır denedım ama olmadım yardım edebılen olursa cok sewınırım yardım eden herkese tşk ederım sımdıden... __________________