PlayStation Dev şirketi PlayStation 4 korkusu aldı!
Oyun Konsolları0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation Dev şirketi PlayStation 4 korkusu aldı!
-
30-09-2019, 00:28:12Oyun sektoru gozlerini acmış, Sony tarafından her an duyurulabilecek potansiyel bir PlayStation 4 haberi icin heyecanla bekliyor; bu durumun ciddiyet kazanmasının yegane sebebiyse PS3'un yapımında calışan ekibin yeni bir proje uzerinde ter dokmeye başlamış olduğu konusunda basına sızan haberlerden başkası değil... Fakat Uncharted gibi efsanevi bir serinin yapımcısı olan Naughty Dog, dolaşan PS4 soylentilerinden fazlasıyla rahatsız zira PS3'den PS4'e gecişte yaşanacak surecin sancılarından fazlasıyla korkuyorlar. Bu değişim ve gelişim sureci hakkında konuşan Naughty Dog'un başkan yardımcısı Evan Wells Eurogamer'a verdiği bir roportajında; "İcimizdeki o "geek" ruhu her zaman yeni oyuncaklar icin heyecanlanmamıza sebep oluyor fakat işler pratiğe geldiği zaman ne kadar cok calışılması gerektiğini bir kez daha gormuş oluyoruz." diyor. Wells, PS2'den PS3'e yapılan gecişin "en karanlık gunler" olarak adlandırıldığını da hatırlatıyor. Firmanın bir diğer başkan yardımcısı olan Christophe Balestra konuyu bir derece daha ileriye goturdu ve yeni bir konsol icin calışmanın tek kelimeyle "korkunc" olduğunu soyledi. Balestra sozlerine şoyle devam etti; "PS2'den PS3'e gecişte cok buyuk hatalar yaptık ve bunların bedellerini ağır bir şekilde odedik; umuyorum yeni konsollar piyasaya cıktığında benzeri hataları tekrarlamayacağız." Uncharted 3: Drake's Deception'un piyasaya cıkışı ardından Naughty Dog iki takıma ayrıldı. Bir tanesi post apokaliptik aksiyon ve advanture karışımı olacak olan "The Last of Us" uzerinde calışmalarını surduruyorken, diğer takımın nasıl bir iş uzerinde olduğu halen bilinmezliğini koruyor. Kaynak: Chip Aslında ben bu haberi IGN'den gormuştum 1 hafta evvel. __________________