Level ve Para Kasmak İle İlgili
Cabal Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Level ve Para Kasmak İle İlgili
-
30-09-2019, 00:26:00Arkadaşlar oncelikle cok goruyorum " ya ben level kasamıyorum param yok" gibi mesajlar, konular ve bu konular hakkında bildiklerimi anlatmak icin bu konuyu acayım dedim umarım yararı olur ve boyle benzer bir konu varsa adminlerimizde konunun silinmesini veya yanlış yer ise doğru taşınmasını rica ediyorum teşekkurlerimi sunarak başlıyorum. Şunuda belirtmek isterim ki char'ın hic bir onemi yok her charda aynı şekildedir level kasma yontemi 1-) 1-10 level arası: Bu leveller arasında yapmanız gereken tek şey gorevleri yapmak olacak. Senaryo gorevleri ve normal gorevler kıyafet icin kesinlikle para harcamaya ihtiyac olmayan leveller arasıdır.Senaryo gorevlerini yapın sadece yetmezse level atlamak icin senaryo gorevleri normal mob keserek değil de normal gorevleri yapın ve levelinizi alın unutmayın item icin asla para harcamak yok ve party kurmadan yapın gorevleri emin olun daha cok exp alacaksın daha party kurmaya cok var 2-) 10-20 level arası: 10 level olduk cok guzel skillimizi kastik app olmaya sınıra dayandı Level up gorevini yapıyoruz ve app oluyoruz upgradelerden benim tavsiyem hp upgradeni almanız her levelde neyse gelelim nasıl lv alacağımıza. Yine gorevler başka şansımız yok bu levelde de oncelik senaryo gorevlerinde yine sonra level atlamaya yetmezse normal gorevleri yapıyoruz ki bu bize leveli getirecektir. birde Tavsiyem normal gorevler arkadan geleceği icin hep level atlamaya yetmediğinde en sondaki normal gorevi yapmanız bu size daha exp getirecektir. Yine iteme para harcamak yok zaten gorevlerden vericeği itemler bizi ucuracaktır. 3-) 20-30 level arası evet arkadaşlar 20 level olduk yine ilk yapacağımız şey yine tekrarlayarak Level Up gorevini oncelikle yapmamız. Daha sonra yine senaryo ve Levelin yetmediği yerlerde normal gorevlerimize başvuruyoruz ve bize leveli getiriyor İngilizce bilmeye gerek yok zaten gorevlerin nerede ne yapacağımız acıkca anlatılıyor bu leveller arasında. Skill Rank atlama 20 levelde yok app 10-30 level arasında kasılıyor yine item almak yok bize verdiği character bind İtemler bize yetecek artacak bile 4-)30-40 level arası: evet arkadaşlar 30 olduk ve skill pointimiz sınıra dayandı ilk olarak level up gorevini yapıyoruz ve regular oluyoruz cok guzel ilerledik yine oncelik upgradelerde sonra saldırı skilleri. yine senaryolara dayanıyoruz fakat normal gorevler yavaş yavaş etkisini kaybetmeye başladı. senaryoların yetmediği yerde normal gorevleri yapıyoruz 35 level olunca bize copy of map part'a girebileceğimizi soyleyecek olur super olur buraya girip hem daha seri level kasabiliriz hemde duşurduğumuz character bind itemler bize cok yardımcı olacak bakın yine itemden yırttık para yine iteme vermiyoruz Fakat her character 35 levelde burada fazla başarılı olamaz orneğin wi size burada biraz sorun cıkartabilir ama yinede ben girmenizi tavsiye ederek konuya devam ediyorum orneğin 35 levelde girdik ve 38 level olduk burada "evet bu mumkun ilk girişte 3 level alabilirsiz" cıktıktan sonra senaryo gorevlerini yapıyoruz derhal cunku bu senaryo gorevleri bize hem exp hemde para getirecektir. 4-) 40-50 level arası: yine yapmamız gereken şey aynı once Level Up gorevi Skill upgradeleri ve sonra saldırı skilleri.yine aynı mantıkla gidiyoruz senaryo gorevleri bitince hemen copy of map part (dikkat artık normal gorevleri yapmıyoruz ) 45 level olduk super cok iyi ilerliyoruz. hafızam beni yanıltmıyorsa 45 levelde bize copy of ruina station girebileceğimizi soyluyor super işte level time diyorum sizlere 45 levelde girdik fakat 45 levelde burada bizi biraz zorlayabilirler her neyse girdik ilk başlardaki bossları kesiyoruz ve ilerliyoruz moblarla uğraşmayın ta ki mechabuffololara kadar oraya geldik cok guzel buraya tam exp kasma mekanı diyebiliriz. heykelleri kestikte bize mechabuffolo cıkacak ki burada size garanti veriyorum 49 belki 50 bile olabilirsiniz evet bu mumkun ve burada bosslardan duşureceğimiz itemlerde cabası bakın yine item almaktan yırttık para cebimize kaldı copy of ruina stationdan cıktık cok guzel hemen senaryo gorevlerini yapıyoruz dediğim gibi bu gorevleri yapmak zorundayız başka cagremiz yok. he bu arada skill kasmayı unutmayı yoksa asla skill rank atlayamazsınız. 5-) 50-60 level arası: 50 level olduk cok guzel yine level up gorevi yapıyoruz ve upgrade ve saldırı skillerini alıyoruz paramız var nasıl olsa senaryo gorevlerinden gelen para cebimize kalıyor hic bir yere para harcamıyoruz ki. 52 levele geliyorum direk cunku level kasma mantığı aynı bu levelde Irkımızı seciyoruz "Capella/Procyon" boylece savaşlarda oyunun asıl eğlencisini anlayabiliriz. ama level kasmayı bırakmak yok senaryo gorevleri bitti fakat anca 53 level mi oldunuz normal gorevleri yapmıyoruz gidiyoruz copy of ruina station alıyoruz %90 bir ihtimalle 55 level olarak cıkarsınız icerden cıktığımız gibi senaryo gorevlerini yapıyoruz. senaryo gorevleri bitti 56 level maximum mu oldunuz. tamam sorun değil durmuyoruz artık sıra copy of b1f 'te artık copy of b1f kasıyoruz giriyoruz oraya benim tahminim 56 level girdiniz bitirebilirseniz burasını 60 level olarak cıkma ihtimaliniz cok yuksek cıktık yine senaryoları bırakmak yok unutmayın. ayrıca item almak gene yok cunku copy of b1f' te bize titanium kıyafetler duşecek bunlarda bizi cok guzel idare edebilecek giysiler. 6-) 60-70 level arası: 60 olduk yine mantık aynı once level up gorevi sonra skill alma muhabbeti. yine aynı şekilde kasıyoruz once senaryo gorevleri sonra copy of b1f ama size birde tavsiyem adam gibi weapon/armour duşurmeden b1ften cıkmayın duşurdum kıyafetlerim mukemmel mi diyorsunuz tamam 65e kadar aynı mantık senaryo / copy of b1f. 65 olduk şimdi mi ne yapacaz artık copylerden kurtulma vakti Map Part/LİD girme zamanı. bize gorevlerden birtane veriyor diye hatırlıyorum aynı copy of map part gibi bir farkı yok tek farkı moblar daha guclu aynı mantık devam ediyoruz senaryo gorevleri bitince LİD 70e kadar bu şekilde. evet fark edebiliyorum artık item sorunu başladı kabul. 7-) 70-80 level arası 70 olduk aynı mantık level up gorevi senaryo sonra lid. bu şekilde gidiyoruz 75e kadar ve geldik en super bolume 75 olduk evet cok guzel ilerliyoruz şimdi sırada ruina station var aynı copy of ruina station ama unutmayın moblar daha guclu 75te cok yatabilirsiniz icerde ama başka yolu yok kasacaksınız. eğer icerde 77-78 olmayı başardı iseniz ikinci girişte 85 kadar cıkarsınız size bu kadar soyluyorum. ohaa mı diyorsunuz evet bu doğru cıktık dışarı 85 leveliz artık hemen senaryo gorevleri hepsini yapıyoruz 1-2 level atlabilir ama senaryolar bitmeden kasmak yok cunku ilerde canınız yapmak istemeyebilir. Sıkılabilirsiniz. 8-) 80-90 level arası: yaa zaten icerde 85 olduk niye 80den başlıyorsun diyenler cıkabilir bende bilmiyorum olsun kuralı bozmayalım. level up gorevi skill full kasılı ise eğer skill upgrade ve atak skillerini alıyoruz sonra yolumuza bakıyoruz zaten icerde 85 olduk dimi senaryoları yaptık 87 olduk şimdi b1f mi giriyoruz tabii ki hayır ruina station devam cunku şimdi orada daha rahat edecez b1f bizi cok zorlar bakmayın 85 level olduğuna 95ten once orada hic birşey yapamazsınız. 90 ruina stationla olduk cok guzel gelelim diğer level aralığına. 9-) 90-100 level arası: olduk 90 level cok guzel level up gorevi senaryo gorevleri super super. Ruina station devam 95e kadar 95 olduk cok guzel senaryoları yapmayı asla bırakmıyorsunuz unutmayın. şimdi b1f girme zamanı he girersen Mergahept Ring gorevini almayı unutmayın Bloody Ice'da ki Core Alchemistten . girdik b1fe evet copy of b1f 'in aynı mantığı ama burası tabii ki cok zor burada 100 olma ihtimaliniz cok yuksek 95 girişinde olamadınız mı olsun bir daha item dropları alacaksınız daha ne ama b1f pahalı mı diyorsunuz olsun girişlerde duşen osm kıyafetler Uchler bize paranın fazlası ile cıktığını gosterecektir. 10-) 100-110 level arası: 100 levelden 110a kadar level up senaryo yanılmıyorsam senaryo gorevleri 102de falan son buluyor artık yok eğer cıkarsa siz yapın hep b1fteyiz başka 110 olma yeri yok b1f b1f b1f başka yol yordam yok b1f duşen itemler falan bize para kazandıracaktır. artık itemde alabiliriz kendimize cunku o itemler bizim ihtiyamıcı artık karşılamaz. 11-)110-125 level arası 110 olduk level up gorevini yaptık artık b1f bizim level değil para ihtiyacımızı karşılıcak 110 levelde Lake Side acılacak burada level kasacaz tam adını hatırlıyamıyorum Ogreler ve haritanın sonunda orada level kasacaz party artık var mı? elbette party artık var ama tavsiyem en fazla 3 kişilik party olsun cunku daha fazlası exp duşmesine ve yuksek levelli adamlarla party yapılması exp calınmasına neden olacaktır ama burada yanlız değiliz. orneğin siz Capella'sınız Procyonlar sizi burada kesebilirler yani bir nevi hem savaş hem exp haritasındasınız artık 12-) 125-140 level arası: 125 mi olduk Mutant Forest acılacak ama unutmayın her 10 levelde level up gorevleri var bunları yapıyoruz tabii ki 140a kadar buradayız b1f bizim para kasma kaynağımız oldu diğer dungeonlara elbette girebiliriz ama solo pek başarılı olamayız bu leveller arasında tabi ki cok sağlam itemlerimiz yoksa 13-) 140+ leveller arası: buna sadece bunu yazıyorum 140 olmuş bir adam daha fazla level nasıl kasacağını forumlarda araması sacma olur artık işi oğrenmiş olması lazım : ) Not: Skill kasmak icin moblarda uğraşmayın gece pcye acık bırakın veya okula giderken Dummy'e bırakın o kendi kendine Skill kasacaktır Okuduğunuz icin Teşekkur Ederim kesinlikle alıntı falan değildir tamamen el emeği goz nuru diyorum. Eksik hatalı bir yer varsa yorumlarınızı bunu duzeltmek icin esirgemeyin İyi oyunlar iyi forumlar herkese __________________