Daha once bu konu acıldı mı bilmiyorum ama muhtemelen acılmıştır. Fakat bu konu kendi goruşlerimi ekleyerek size sormak istiyorum. Ps3 Yararları Ve Zararları; 1-PSN girilebilir yani coğu oyunda online oynayabilirim(ucretsiz) 2-Daha cok oyun satılıyor ve ps3 e ozel oyunlar var. (gow 3 gibi) 3-Bana gore şekli kotu (pekte onemli değil ama annem gorunuşe onem veriyor) 4-Fw yok yani sahte oyun calıştıramıyor ve buda oyun sayımı kısıtlıyor 5-Daha pahalı 6-Bana gore dayanıklı.ancak gozu hemen bozulabiliyor 7-Muzik,Video(film dahil),Resim gibi dosyaları icine koyabiliyoruz. Xbox 360 Slim Yararları Ve Zararları; 1-Xbox Live Gold uyelik alıp online oynayabilirim (9$) 2-Turkiye'de oyunların resmi satış yok denilecek kadar az 3-Şekli cok guzel sevdim 4- 3K hatasını kaldırdığını soyluyorlar ve galiba doğru(microsoft soyluyor) 5-FWsi var yani 1000 tane oyunum olabilir (bu 2. maddeyi onemsiz bırakıyor) 6-Daha sessiz ve serin 7-Bana gore goruntu kalitesi ve FPS si daha iyi Not: Ps3'un 7. maddesini hic xbox kullanmadığım icin xboxta var mı bilmiyorum. Neyse goruşlerinizi alayım? __________________