PlayStation En ucuza Ps3 Oyunları Steam'den Geliyor !
Oyun Konsolları0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation En ucuza Ps3 Oyunları Steam'den Geliyor !
-
30-09-2019, 00:16:34Merhaba arkadaşlar , belirtmeliyim ki daha once boyle bir konu acıldıysa ozur dilerim , aradım ama bulamadım (Gozluk Kullanıyorum ) , hemen konuya gecelim. -Steam Playstation3 ile anlaştığında Portal 2'yi PSN ile oynayabileceğimizi ve ucuza satın alıp 2 platform uzerinde de kullanabileceğimizi acıklamıştı eskiden.Şu anda hala gecerli bu sistem ve pek kalkacağa benzemiyor. -Gectiğimiz gunlerde Steam şu acıklamayı yaptı : Yeni kuracağımız sistem sayesinde Ps3 oyuncuları Steam'den ucuza oyun siparişi verebilecekler ve hem PC hem Ps3 uzerinde oynayabilecekler , şimdilik sadece Co-Op oyunlar icin gecerli olacak bu sistem gelecekte diğer oyunlar icinde yururlukte olacak. -Ben Ps3 kullanmayan biri olarak sadece kuzenimin evinde gormuş olduğum Ps3 icin bile sevinmiştim yakında ben de Ps3 alacağım , size de oneririm , hele bi Steam gelse şuraya da bi el atsa , oyunları Shopto , Game , Playasia'dan almaya bıktık artık. Yorumlarınızı bekliyorum Teşekkurler Loneprey... ------------------------------------------------------------------------------------- Steam ID : Loneprey Nickler : Rednurb , Nurb , Loneprey En Sevdiği Oyun Serisi : Call of Duty En cok oyun oynadığı platform : PC ------------------------------------------------------------------------------------- __________________