Arkadaşlar eminim benim gibi herkes slim kasa PS2 lere nasıl hard disk takabileceği konusunda buyuk uğraşlar icinde. Belki aranızda bunu başaran arkadaşlar vardır ama buyuk bi coğunluk hala yapamadı. Bugun yabancı forumlarda gezerken tesadufen rastladım. Usbextreme diye bi program buldum. Bu program ve Usb bir Hard Disk sayesinde bu olay kolaylıkla cozuluyor. DVD değiştirme derdinden o kadar sıkılmıştımki bunu duyarduymaz hemen bilgisayarcı bi arkadaşa koşup bi tane usb hard disk aldım. Usb Ektreme dediğimiz programın yanında bide Usbadvance diye bi program var bu programı cdye kaydedip PS2 yi bu CD ile Boot ediyoruz. Usbextreme denilen programı ise bilgisayarımıza kaydediyoruz. Harddiski oncelikle bşlgisayara bağlayıp oyun dvdlerimizden bi tanesini dvd surucusune takıyoruz ve usbextreme adlı programı calıştırıyoruz. Bu program dvd deki oyunu Harddiske kaydediyor. Kolaylıkla kullanabilir herkes. İşlem biraz uzun suruyor tabi oyunun boyutuna gore değişmekte. Bu işlemleri yaptıktan sonra usb harddiskimizi ve yaptığımız boot cdyi Ps2ye takıyor ve acıyoruz. Biraz bekledikten sonra oyun listesi karşımızda. Ne kadar oyun attıysak o kadar oyun harddiskte ve dvd değiştir derdi yok. Ben yaptım ve şu an sorunsuz calışıyor. Biraz karışık yazdım anlamayan olabilir ama kusuruma bakmayın. Daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya calışırım. __________________