PlayStation Sony: PS4 Acıklaması Dikkatleri Dağıtır
Oyun Konsolları0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation Sony: PS4 Acıklaması Dikkatleri Dağıtır
-
30-09-2019, 00:09:36Sony bu gune kadar Playstation 4 ile ilgili konuşmaktan hep kacındı. Orneğin Microsoft'un yeni nesil konsolu hakkında cok sayıda soylenti cıkarken PS4 ile ilgili cok haber duyamıyoruz. Bunda Sony'nin bu konudaki duruşunun da etkisi bir hayli fazla. Sony Computer Entertainment America'nın Ceo'su Jack Tretton'ın acıklamaları da firmanın yeni nesilden bahsetmek istemediğini gosteriyor. Tretton'ın acıklamaları şu şekilde: "Yeni nesil hakkında konuştuğunuzda veya duyuru yaptığınızda bu gercekten de varolan platformunuzun (PS3) piyasadaki haline ve firmanızın diğer konulardaki durumunuza bağlıdır. Biz şu an Playstation 3'e odaklandık ve bir hafta icinde piyasaya cıkacak bir konsolumuz da (Vita) var; yani yeni bir teknoloji piyasaya surmek hakkında duşunmek istemiyorum. Butun enerjimi bizim surukliliğimizi sağlayan, guclu adımlarla ilerleyen konsolumuza ve Vita'ya vererek konsol işimiz uzerine odaklanmaya istiyorum." Jack Tretton'ın şu sozleri ise Playstation 4 hazırlansa bile Sony'nin bu konsol hakkında konuşmaya hic de niyetli olmadığını gosteriyor. "Cok samimi olarak soyluyorum ki, eğer bu yıl yeni nesil konsol uzerinde konuşmaya başlasaydım bu cok dikkat dağıtıcı olurdu" Kaynak: Bolumsonucanavarı PS3 alacak arkadaşlar rahat olun. __________________