onceden bu bolumde takılırdım beni bilen bilir...bir gun foruma girdiğimde banlı olduğumu gordum nedenyse trojandı...forum hakkındaki soru ve cevaplar bolumune konu actım ama moderator onaylı.. hangi konuda trojan koymuşum bir cvp vermediler...neyse ztn oyunu bırakmıştım tekrar knight donmuştum...fb_espinosa vardı cabal onlineda tanıştığım knightta aynı serverda oynayıp birbirimizi tanımadığımız...ona dedim eğer char actıysan konuşalım diye.. verdiği cvp bu oldu Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen fb_espinosa
kusura bakma ama eski accountundan foruma viruslu link koyduğunu hala hatırlıyorum . insanların emeklerini calmaya tenezzul edenlerle muhattap olmam

nereye koyulduğunuda bilmiyorum trojanın aklıma 1 burası geldi cunku espinosa o aralar cabal oynuyordu... size yemin ederimki ben bu foruma 1 kere bile virus koymadım internet kafeden 1-2 kere girmiştim o eski accountumla...o zaman hacklenmiş olabilirim cunku aklıma başka birşey gelmiyor evden giriyorum sadece internete... eğer benim yuzumden hack yiyen varsa ozur dilerm... __________________